- Poruka
- 121.775
Nemam. Nije jos suva. Mm doneo neku kobasicu. I ona nije jos suva. Ne svidja mi se.
sad si me razocarala i ko covek i ko komunista

jede mi se kajmak, nemam pojma sto, nisam jela ima sigurno mesec dana....moracu da ulovim ovih dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam. Nije jos suva. Mm doneo neku kobasicu. I ona nije jos suva. Ne svidja mi se.

Уопште се не налазим у тим катунским специјалитетима. У глави ми је увек риба на жару плус кромпир са блитвом.

Meni se jedu duvan cvarci i prsuta ali neka jaka onako da ubija... i domaci vruc hleb koji krcka...
Riba
Sad si me razorcarala i ko covek i ko komunista
Elem drogiram se kafom i smisljam neki film da gledam.
Jel imate neki post apokalipticni na umu?

Уопште се не налазим у тим катунским специјалитетима. У глави ми је увек риба на жару плус кромпир са блитвом.
Kako ono bese, da je riba dobra vuk bi skakao u vodu, a ne u tor medju ovce
Имаш Робокапа на Сци-фи Фантази.![]()

Суваће не волим ни под разно. А чварци то јесу.
Stvar ukusa. Doduse, jedan moj poznanik kaze da ne postoje razliciti nego samo dobri i losi ukusi.

Ствар укуса, тачно. А ако смо већ код свињарија, преферирам шварглу.
E, to nikad nisam razumeo - pihtije, svargle, krvavice...
Шта ту има да се разуме?
Ko moze to da jede, svaka mu cast. Kad odem negde i kazu - ajde da probas. Hvala, ni za pare.
Sad mi lakse... sad smo oboje u muci... duvan cvarci duvan cvarci... mmmmm...Riba
Sad si me razorcarala i ko covek i ko komunista
Elem drogiram se kafom i smisljam neki film da gledam.
Jel imate neki post apokalipticni na umu?
- - - - - - - - - -
Jepse sad se i meni zderu duvan cvarci
Ja sam je volela kao mala.Ствар укуса, тачно. А ако смо већ код свињарија, преферирам шварглу.
Žena me satrala sa sufleom, opet. Ja vežbam, a ona me tovi![]()
Хвала ти што си попљувао све што се мени свиђа. И макни се више.
Манипуланту лажљиви кобасице се надевају у танко црево.Ja jedem samo voce i povrce. Gadne mi kobasice koje se pakuju u anal krmka kroz koje su prolazile otpadne materije. Vecini se to svidja.
Pa sta ako se tebi svidja? To sto ti pre podne mrzis sebe, a popodne ceo svet je samo tvoja stvar.
Како је овај човек напоран...
Kako ova zena sve i svakoga mrzi...
Манипуланту лажљиви кобасице се надевају у танко црево.
Кроз танко црево пролази храна, мада шире гледано измет пролази и кроз тебе.Prolazi li izmet kroz tanko crevo ili ne?
- - - - - - - - - -
Ti si manipulant, dao sam ti tekst sa vikipedije u kojem je recept za vojvodjanski kulen, jasno pise da se pakuje u anal crevo.