Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoh da uspavam dete, pa da pojedem malo sladoleda... dragi mi kupio :heart:
Ја ћу на печену ћурећу џигерицу с белиЈм лооцком и рибаним реном са сољу, бибером, млевеном слачицом и беебером.
Ако је остало иза децова и Џене нимало ми не смета.. за добро прасе нема лошиЈех помија!

Ја ћу на печену ћурећу џигерицу с белиЈм лооцком и рибаним реном са сољу, бибером, млевеном слачицом и беебером.
Ако је остало иза децова и Џене нимало ми не смета.. за добро прасе нема лошиЈех помија!

Мислим да се то боље слаже са црним лооком.

Јуче сам имао уби се....:mrgreen:

IMG_20160221_151406.jpg

to mnogo zavisi za sta ti treba
ako je za zezanje uzmi nesto jeftino
ako je za posao onda je bitno za kakav posao...ne treba isti komp racunovodji, grafickom dizajenru i kompozitoru...kuzis
Kuzim.
Htela bih neki prosek.
Ne treba mi nesto profi(mislim volela bih nije da ne bi), a necu ni neku glupost da ga menjam za 2 godine.
Ovaj msi imam skoro 10 god. Dao je sve od sebe.
Radim jedan sajt, mail, page, i sve drugo za moju dusu.
Nemam pojma cak ni cene kako se krecu, ni marke koje su dobre... nista...

Kuzim.
Htela bih neki prosek.
Ne treba mi nesto profi(mislim volela bih nije da ne bi), a necu ni neku glupost da ga menjam za 2 godine.
Ovaj msi imam skoro 10 god. Dao je sve od sebe.
Radim jedan sajt, mail, page, i sve drugo za moju dusu.
Nemam pojma cak ni cene kako se krecu, ni marke koje su dobre... nista...

a pa onda si na konju
onda uzmi sa integrisanom grafickom
sa 4G rama (nisam pristalica onih sa manje, 2G, cena je za hiljadu dve razlika, ali za novi win minimum je 2G, a za neku godinu dici ce garant, pa kupis, da ustedis dve hiljade, onaj sa 2G rama i za dve tri godine imas problem)
procesor koji oces, neki slabiji...amd ili intel, nemas ti nista zahtevno da radis
dobices puno G harda sad se dobija uz sve puno
ekran klasican nista preko 15''

za marku odluci koju oces, gledaj ko daje najbolju garanciju, ima uvek neka akcija sa produzenim garancijama pa mozes i to da vidis...

i tako, sve u svemu imas sirok izbor za pristojne pare, nemoj bacati pare na neku budzu da bi bila glavna u selu :lol: jer ces bukvalno baciti pare jer ti ne treba
imas za 30-35 000 din da biras sta oces bukvalno

evo ti pa gledaj ponudu
ja sam stavila filtere cena do 35 000 i 4G rama....a ti ako oces selektuj jos nesto
http://www.winwin.rs/laptop-i-table...emorija_filter=58492&order=price&price=-36000

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back