Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ја ћу на печену ћурећу џигерицу с белиЈм лооцком и рибаним реном са сољу, бибером, млевеном слачицом и беебером.Odoh da uspavam dete, pa da pojedem malo sladoleda... dragi mi kupio![]()
PS. Jel bas seksualno? Jel te povredila?![]()
Ја ћу на печену ћурећу џигерицу с белиЈм лооцком и рибаним реном са сољу, бибером, млевеном слачицом и беебером.
Ако је остало иза децова и Џене нимало ми не смета.. за добро прасе нема лошиЈех помија!

kaže se 'pozledila'. nije, nema ona zuba

kako nestala, pa na ljisu je![]()

Ја ћу на печену ћурећу џигерицу с белиЈм лооцком и рибаним реном са сољу, бибером, млевеном слачицом и беебером.
Ако је остало иза децова и Џене нимало ми не смета.. за добро прасе нема лошиЈех помија!

...boozeee a ja nisam ni gledala gde je, cccc...jos malo ce mi trebati tutor![]()

...mogla sam da se zakunem da je ovde, verovatno zato sto ja ni ne idem skoro nigde, narocito ne na ljis...![]()

Kuzim.to mnogo zavisi za sta ti treba
ako je za zezanje uzmi nesto jeftino
ako je za posao onda je bitno za kakav posao...ne treba isti komp racunovodji, grafickom dizajenru i kompozitoru...kuzis
Kuzim.
Htela bih neki prosek.
Ne treba mi nesto profi(mislim volela bih nije da ne bi), a necu ni neku glupost da ga menjam za 2 godine.
Ovaj msi imam skoro 10 god. Dao je sve od sebe.
Radim jedan sajt, mail, page, i sve drugo za moju dusu.
Nemam pojma cak ni cene kako se krecu, ni marke koje su dobre... nista...
jer ces bukvalno baciti pare jer ti ne treba