EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
...extra
...ja htela da sednem negde da malo uzivam na suncu, ali se predomislih, sad mi krivo...zato cu jos danas da dogovorim za sutra neko "suncanje" na Adi recimo![]()
Baš je prolece, klima je otišla u q.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...extra
...ja htela da sednem negde da malo uzivam na suncu, ali se predomislih, sad mi krivo...zato cu jos danas da dogovorim za sutra neko "suncanje" na Adi recimo![]()

Baš je prolece, klima je otišla u q.

Pijem kafu i odmaram.
Kako prija kafa kad se vratis kuci posle duze setnje.![]()

Koliko dugo si ga držala u vodi, bitno je za okus? Esi ga prelila vrelom ili toplom vodom? Daj detalja![]()

...slazem se, ali kad vec znam da necu moci ovog leta na sunce ko ostali svet, ajde bar da ovo iskoristim sto smem i mogu
...a tacno cu da se raspadnem kad dodje leto, i svi na plazu i kupanje, a ja nesmem
- - - - - - - - - -
..savrseno...![]()

Ne daj se![]()
si...

sad ću da spavam da nadoknadim sve od juče...![]()
Platila kiriju, struju i grejanje.
Pričala sa učiteljicom, šalje nas kod psihologa - ajd, ako će joj pomoći što da ne.
Što tebe, msm, nama samo raportiraju ili kad pretera dete baš... onda kao psihološkinja Zorana bi razgovarala sa vama. A jelte raazgovarala bi, baš bi razovarala?
Smarači obični, a deca ko deca, nemoj ič to da uzimaš za nešto važno.

Gde ima nesto smesno? Daj da se i ja nasmejem...e što se ismejah u monitor kao neki ludak
- - - - - - - - - -
kao kamičak
...a voleo bi da .... spavam ...u što se nešto smaram

Evo ova mackara je slobodna... cu lakira nokte...Lakiram nokte.

Gde ima nesto smesno? Daj da se i ja nasmejem...
...a voleo bi da .... spavam ...
Evo ova mackara je slobodna... cu lakira nokte...

lud pas
al zato kad vidi nesto sto mu se ne svidja skace laje kao krvolocna zver... sasav je nacisto... 
Jao jel ima neka masna pesma Provokacija... ima neka debilna narodna garant...Cicak u epizodi Provokacija...![]()

Tema: igrala se s decom i Boletom... kako je trut... potrcao 3put za loptom i legao...lud pas
al zato kad vidi nesto sto mu se ne svidja skace laje kao krvolocna zver... sasav je nacisto...
Dosao tata... odveo decu u setnju a ja odmaram... cekam ih... da popijemo kaficu ... pa cemo do kumova...
Dan je bas divan
- - - - - - - - - -
Jao jel ima neka masna pesma Provokacija... ima neka debilna narodna garant...
Ajde bre na igraliste...

Gde ima nesto smesno? Daj da se i ja nasmejem...
...a voleo bi da .... spavam ...
Evo ova mackara je slobodna... cu lakira nokte...
a onda došla blentavizam i seksualno napastvovala mene i bokija uzvikujući citate sa sajta jehovinih svedoka, jedva se spasosmo. al pobrisano sve, šta ćeš