Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš je prolece, klima je otišla u q.

...slazem se, ali kad vec znam da necu moci ovog leta na sunce ko ostali svet, ajde bar da ovo iskoristim sto smem i mogu :)

...a tacno cu da se raspadnem kad dodje leto, i svi na plazu i kupanje, a ja nesmem :sad2:

- - - - - - - - - -

Pijem kafu i odmaram.
Kako prija kafa kad se vratis kuci posle duze setnje. :)

..savrseno...:)

sad ću da spavam da nadoknadim sve od juče...:zzzz:

I ja se kanim da malo prilegnem, ovaj proletjni umor... stoga, nije zgoreg da se se malo pridredma.
Pao mi i prEtisak posle ručka ( :

- - - - - - - - - -

Platila kiriju, struju i grejanje.
Pričala sa učiteljicom, šalje nas kod psihologa - ajd, ako će joj pomoći što da ne.

Što tebe, msm, nama samo raportiraju ili kad pretera dete baš... onda kao psihološkinja Zorana bi razgovarala sa vama. A jelte raazgovarala bi, baš bi razovarala?

Smarači obični, a deca ko deca, nemoj ič to da uzimaš za nešto važno.

Što tebe, msm, nama samo raportiraju ili kad pretera dete baš... onda kao psihološkinja Zorana bi razgovarala sa vama. A jelte raazgovarala bi, baš bi razovarala?
Smarači obični, a deca ko deca, nemoj ič to da uzimaš za nešto važno.

Ma mene dodaju u tu jednačinu jer misle da je zbog celokupne situacije sa mnom to ponašanje, pa ajd da i ja budem involved. :aha:

Tema: igrala se s decom i Boletom... kako je trut... potrcao 3put za loptom i legao... :lol: lud pas :lol: al zato kad vidi nesto sto mu se ne svidja skace laje kao krvolocna zver... sasav je nacisto...
Dosao tata... odveo decu u setnju a ja odmaram... cekam ih... da popijemo kaficu ... pa cemo do kumova...
Dan je bas divan :)

- - - - - - - - - -

Cicak u epizodi Provokacija... :lol:
Jao jel ima neka masna pesma Provokacija... ima neka debilna narodna garant... :lol:
Ajde bre na igraliste...

Tema: igrala se s decom i Boletom... kako je trut... potrcao 3put za loptom i legao... :lol: lud pas :lol: al zato kad vidi nesto sto mu se ne svidja skace laje kao krvolocna zver... sasav je nacisto...
Dosao tata... odveo decu u setnju a ja odmaram... cekam ih... da popijemo kaficu ... pa cemo do kumova...
Dan je bas divan :)

- - - - - - - - - -

Jao jel ima neka masna pesma Provokacija... ima neka debilna narodna garant... :lol:
Ajde bre na igraliste...

U oci me gledas, opasno, a to mi prija.

Gde ima nesto smesno? Daj da se i ja nasmejem...

...a voleo bi da .... spavam ... :lol:

Evo ova mackara je slobodna... cu lakira nokte...

ma ništa, malo sam sprdo kamička pa on popizdi i krene da me promoviše u monstruma kako bi imao priliku da se polomi da dokaže da sam ipak mukica. zamis imbecila :lol: a onda došla blentavizam i seksualno napastvovala mene i bokija uzvikujući citate sa sajta jehovinih svedoka, jedva se spasosmo. al pobrisano sve, šta ćeš

et tema - odo malo napolje, ovde smor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back