Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pripisujes :lol:

kad se vec busas u prsa onda 750 km nije nista, a i jalovi su zbog takvih koji nece da dignu dupe

ne, jalovi su zbog onih koji dele stavove s njim ali ga šatro hejtuju. pun ih je ***** u ovoj zemlji. znači kad ga hejtuje neko ko je isti ko on, onda je to jalovo, nema promene
i umesto da se zapitaju apropo svojih stavova u kontekstu njihove validnosti obzirom da ih zastupa lik poput vučića, ne, oni qaqe po sebi qaqeći po njemu. to je jedan od jačih razloga zašto je srbija ludara

ne, jalovi su zbog onih koji dele stavove s njim ali ga šatro hejtuju. pun ih je ***** u ovoj zemlji.
i umesto da se zapitaju apropo svojih stavova u kontekstu njihove validnosti obzirom da ih zastupa lik poput vučića, ne, oni qaqe po sebi qaqeći po njemu. to je jedan od jačih razloga zašto je srbija ludara

ej, dosadan si...i glup, kad si od mog zajebavanja divke zbog Putina isprokjektovao celu pricu u svojoj glavi....i jos otrcao na politiku da podeli zezanciju sa istomisljenicima, ne bi li navukao hejt na mene :lol:

decko, ebe mi se i za putina i za obamu i za eu, sad malo jasnije?

ej, dosadan si...i glup, kad si od mog zajebavanja divke zbog Putina isprokjektovao celu pricu u svojoj glavi....i jos otrcao na politiku da podeli zezanciju sa istomisljenicima, ne bi li navukao hejt na mene :lol:

decko, ebe mi se i za putina i za obamu i za eu, sad malo jasnije?

kako da navučem hejt na tebe kad te nisam ni pomenuo po niku, dobro zašto si toliko glupa hbte :lol: ... uostalom to je bila šala, nema potrebe da se sad uzrujavaš. u stvari ima, kad malo bolje razmislim. ali kako to tebi objasniti kad si ista vučić :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back