Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novinarstvo u srbilendu

2aey1r4.jpg

sto nisi na protestu?

jesi ti svesna koliko sličnosti postoji između tebe i vučića što se tiče generalnih stavova? nisi jel da? liku je putin nešto kao hitler (ko i tebi), podržava pjedere (ko i ti), podržava cigane (ko i ti), podržava mudžose (ko i ti), proevropski je orijentisan (ko i ti), pati od sebejebne mržnje na nacionalnom nivou (ko i ti), smatra da su srbi najveći zločinci na ovim prostorima (ko i ti).. izvini, a što ga ono beše hejtuješ?

Poslednja izmena:
nekako mi se čini da je tavaša mržnja puna svakodnevnih dilema, ono, mrzim ga ali ovo mu je dobar potez, pa onda opet, jes da ga mrzim al ovo mu je pametno, ili uh što ga mrzim ali fala ***** što je ovo konačno ispravio itd itd... misim jebbeni cirkus :lol:

jesi ti svesna koliko sličnosti postoji između tebe i vučića što se tiče generalnih stavova? nisi jel da? liku je putin nešto kao hitler (ko i tebi), podržava pjedere (ko i ti), podržava cigane (ko i ti), podržava mudžose (ko i ti), proevropski je orijentisan (ko i ti), pati od samojebne mržnje na nacionalnom nivou (ko i ti), smatra da su srbi najveći zločinci na ovim prostorima (ko i ti).. izvini, a što ga ono beše hejtuješ?

ti si prso nacisto, cim meni pripisujes njegove stavove :lol:

i ne odgovori mi na pitanje, zasto nisi na protestu?

ti si prso nacisto, cim meni pripisujes njegove stavove :lol:

i odgovori mi ne pitanje, zasto nisi na protestu?

ne pripisujem ti ih ja žabo, činjenica je da vam se stavovi po mnooogo čemu poklapaju. sad ko je prso taj to i ne vidi :lol:
na protestu nisam ne samo zbog toga što sam krotke i miroljubive prirode pa se ne bavim tim uličnim divljanjima, nego i zbog toga što nije baš isplativo putovati 750 km radi jalovog protesta

ne pripisujem ti ih ja žabo, činjenica je da vam se stavovi po mnooogo čemu poklapaju. sad ko je prso taj to i ne vidi :lol:
na protestu nisam ne samo zbog toga što sam krotke i miroljubive prirode pa se ne bavim tim uličnim divljanjima, nego i zbog toga što nije baš isplativo putovati 750 km radi jalovog protesta

pripisujes :lol:

kad se vec busas u prsa onda 750 km nije nista, a i jalovi su zbog takvih koji nece da dignu dupe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back