- Poruka
- 2.471
pravim ignor listu jer me neki spuštaju par intelektualnih stepenica niže, kada im pročitam post, pa se bojim da ću zaglupeti, i pored toga što sam prilično samosvestan tip.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pravim ignor listu jer me neki spuštaju par intelektualnih stepenica niže, kada im pročitam post, pa se bojim da ću zaglupeti, i pored toga što sam prilično samosvestan tip.![]()

Što, pa to znači da nemam nikakav interes da to kažem![]()

Ima jedna dobra stvar...ludacima je ludo zabavno u zivotu
Pricas sam sa sobom...dopisujete se ti i jos tri tvoja nicka...pa reci koje zezanje
Pa onda trolujes narod sa razlicitim nikovima i ulogama....katarza bre
Ja mislim da je njima extra zabavno u zivotu
Valjalo bi odmoriti od normalnosti
Jedem čorbu od brokolija. Da malo ugrejem stomak, dušu i telo... pošto kad se iznerviram bude mi ladno![]()
Nije logicno, ali ajde....
pravim ignor listu jer me neki spuštaju par intelektualnih stepenica niže, kada im pročitam post, pa se bojim da ću zaglupeti, i pored toga što sam prilično samosvestan tip.![]()

Nemoj bate, to ti je loša odluka - stvarnost je zbir suprotnosti. Moraš čitati sve da bi forumska dijalektika imala uspešan tok![]()
nije to loša ideja, samo ne ovde. na ovom pdf time propuštaš priliku da se ismeješ glupostima. ali recimo na pdf politika moraš kako bi redukovao broj naleta homicidalnih poriva
Moguće, ali ovde je to grehota raditi, čak su i razni Kamiji, zalutali sa politike, svedočanstvo ljudskoj gluposti u svakoj sferi života
nije to loša ideja, samo ne ovde. na ovom pdf time propuštaš priliku da se ismeješ glupostima. ali recimo na pdf politika moraš kako bi redukovao broj naleta homicidalnih poriva
Čekam da mi se vide poruke.
Mentalitet sendviča je uvek isti, u sportu, politici, seksu, vinogradarstvu, filateliji, avio-modelarstvu ili eletroinžinjeringu.
Progledale su.
hmm, ne bih se složio. sendvičarski mentalitet svoju repulzivnu prirodu temelji upravo na tome što tek kad pojedu sendvič, postaju idioti. znači prodaju zdrav razum za sendvič

Odoh da prevrtim epizodu Bones. Brate zavrsite vec jednom![]()
Stavi ignore![]()

Ne. Moraš ići malo dublje.
Kada mu je sendvič ishodište, zbog kojeg je spreman da počini zločin prema razumu i duhu, znači, da ništa nije ni imao u svojoj duši, osim praznine koju popunjava viršlom iz Matijevića.

Istina. Probao da gledam xfiles, ispade pisurija za uzrast do 15 god. Cak i to! A to sam voleo!Ja ne znam kakav mozak moras biti da pratis bilo koju seriju danas. Totalno dosadno sve.
Zadnja koju sam pratio je bila...
Pogledajte prilog 375112
Najveci car, bogotac...![]()