Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дете ти ич није модерно, свака му част на томе.

Јел' то беше онај мали фудбалер?

jeste on vrlo moderan kad ima vremena, vikendom pokusava da nadoknadi i fejs i instagram i sve sto nije stigao :lol:
ja mu odredila da mora da procita jednu kjnigu mesecno, eno ga od 8. januara nije ni na polovini prve knjige :roll:

Sad cu i ja, imam pitu sa pecurkama :zjede:

- - - - - - - - - -

jeste on vrlo moderan kad ima vremena, vikendom pokusava da nadoknadi i fejs i instagram i sve sto nije stigao :lol:
ja mu odredila da mora da procita jednu kjnigu mesecno, eno ga od 8. januara nije ni na polovini prve knjige :roll:

Sta si ocekivala, kada si odredila :lol:

A i da nije malo mnogo, ja koja volim da citam, pa ne mogu jednu knjigu mesecno :lol:

Не разумеш ти, ипак није модеран.

Не треба на фејс да иде кад има времена, него на тренинг или читање књиге, дружење уживо и слично кад има времена од фејса.

Ц, ц, ц, ни ти неси модерна.

Sad cu i ja, imam pitu sa pecurkama :zjede:

- - - - - - - - - -

Sta si ocekivala, kada si odredila :lol:

A i da nije malo mnogo, ja koja volim da citam, pa ne mogu jednu knjigu mesecno :lol:

kako ne procitas jednu knjigu mesecno- 10 strana dnevno recimo, to je 10 min citanja. ja u januaru procitala 5 knjiga, ali ja nisam normalna kad citam-totalno sam neupotrebljiva, ne jedem i ne spavam ako treba, ako je kjniga zanimljiva

kako ne procitas jednu knjigu mesecno- 10 strana dnevno recimo, to je 10 min citanja. ja u januaru procitala 5 knjiga, ali ja nisam normalna kad citam-totalno sam neupotrebljiva, ne jedem i ne spavam ako treba, ako je kjniga zanimljiva

Meni je knjiga da opustim mozak uvece, procitam nekih 4-5 strana, pa ne citam nekoliko dana... A volim da citam, samo ne gutam knjige. I kada procitam jednu knjigu, treba mi malo vremena da pocnem drugu.

- - - - - - - - - -

:trlja:

obozavam excel, obo za vam :zaljubljena:

Evo poslacu ti ovo sto treba da popunim, pa uradi umesto mene kada vec toliko volis :lol:

...kakvi su lidaci ti treneri to je posebna prica.....nedavno mi je drugarica pricala da ih je letos na 40 stepeni vodio da trce ne znam koliko krugova pa onda jos sve sto
inace treniraju kad je hladovina....i jedan mali pao u nesvest, pa kako nece, dobro svi ne popadaju.....mrzim izivljavanje bilo koga nad bilo kim...:(

...kakvi su lidaci ti treneri to je posebna prica.....nedavno mi je drugarica pricala da ih je letos na 40 stepeni vodio da trce ne znam koliko krugova pa onda jos sve sto
inace treniraju kad je hladovina....i jedan mali pao u nesvest, pa kako nece, dobro svi ne popadaju.....mrzim izivljavanje bilo koga nad bilo kim...:(

Nije to izivljavanje, sta ce da rade kada budu igrali utakmicu na 40 stepeni. Sve to ima svoje. A to dete ko zna zbog cega je zaista palo u nesvest. Ko zna kako je jelo, hidriralo se, u kakvoj je kondiciji i slicno, jer sve to ima uticaja. Sto teniseri ne padnu u nesvest posle 5 sati igre?

I ja radim treninge na 40 stepeni, izbegnem popodnevno sunce, ali treniram normalno bez obzira na vrucinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back