Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ebavam e sa nekom eksel tabelom celo jutro, mrzim eksel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja imam završen kurs za dresera, tako da znam šta treba a šta ne treba sa psima, samo ne želim da mi vuče čarape i nogavice po ceo dan
neka odmori malo![]()
Ali kako pišeš izdresira kuca tebe samo tako 

...nacekala se u redu da platim kablovsku, koliki red jedva sam prestajala, bas sam nasla dan kad dele penzije...
..sad pijem kaficu pa cu rucak neki...

Gledamo mala i ja film. Ona mi traži supicu, moram da izvadim iz zamrzivača i to i testeninu.
Срцуленце мало, боље јој је чим тражи супицу.
Битно је само да је јурцаш са течностима, ако не једе није страшно.
Odoh supicu da spremim 
Mislim i ja da joj je već bolje, pošto evo ležim pored nje i mazimo seOdoh supicu da spremim
![]()
i ja isto...a iam kolegu koji je četri godine od mene stariji, čovek preko telefona plaća sve račune
ja gledam i pomišljam e moj ti gledaj savremen čovek kako radi...a ti...ti si i dalje u 90tim
što je najgore objašnjavo mi al nisam ukapiro :/

isto...crno na belo, papirić u koverticu...da ima ako se zlotvori saseteНек стави скијашку капу.kakvo ludo nevreme,imam eloksirane prozore,a sve se cuje kako zavija oko njih,ko neka macka da se dere,a tresu mi se prozori
super je za gledanje napolje,al zao mi deteta,uskoro ce u skolu,a nema kapuljacu...a muskarci,jel ne nose kisobrane...a ovde bi ti kisobran pojeo vetar
kakvo ludo nevreme,imam eloksirane prozore,a sve se cuje kako zavija oko njih,ko neka macka da se dere,a tresu mi se prozori
super je za gledanje napolje,al zao mi deteta,uskoro ce u skolu,a nema kapuljacu...a muskarci,jel ne nose kisobrane...a ovde bi ti kisobran pojeo vetar
moj ima trening od pola dva do 4. u skoli je od pola 8.

pa nece, i to je super
dodje umoran, jede, odmori malo pa ond uci i u 10 je gotov, spava. legne pre malog uglavnom