Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...nacekala se u redu da platim kablovsku, koliki red jedva sam prestajala, bas sam nasla dan kad dele penzije...
..sad pijem kaficu pa cu rucak neki...

i ja isto...a iam kolegu koji je četri godine od mene stariji, čovek preko telefona plaća sve račune :sad2:
ja gledam i pomišljam e moj ti gledaj savremen čovek kako radi...a ti...ti si i dalje u 90tim
što je najgore objašnjavo mi al nisam ukapiro :/

i ja isto...a iam kolegu koji je četri godine od mene stariji, čovek preko telefona plaća sve račune :sad2:
ja gledam i pomišljam e moj ti gledaj savremen čovek kako radi...a ti...ti si i dalje u 90tim
što je najgore objašnjavo mi al nisam ukapiro :/

...moze to preko Telenor banke i jos kojekakvih nacina, ali ja volim da dobijem racun i da platim, da imam trag, da me niko ne zeza za par godina kako nisam
platila, sta cu ja sam stari ćata kod mene sve mora da se cuva 5 godina...eto :)

kakvo ludo nevreme,imam eloksirane prozore,a sve se cuje kako zavija oko njih,ko neka macka da se dere,a tresu mi se prozori
super je za gledanje napolje,al zao mi deteta,uskoro ce u skolu,a nema kapuljacu...a muskarci,jel ne nose kisobrane...a ovde bi ti kisobran pojeo vetar

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back