електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Јесу, јел тиме себе штите, али овом земљом владају еврогузи... добро сем коштуновог и делом ђикијевог периода.
И сад натерај некога (иоле квалитетног) да оде у просветне раднике. Како бре, како???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесу, јел тиме себе штите, али овом земљом владају еврогузи... добро сем коштуновог и делом ђикијевог периода.
Кад се пензионише садашња старија и средња генерација наставног особља у основним и средњим школама биће мрка капа, остаће само приватне школе, а и то тек понека, уосталом знамо какви су нам приватни факсови.И сад натерај некога (иоле квалитетног) да оде у просветне раднике. Како бре, како???
Кад се пензионише садашња старија и средња генерација наставног особља у основним и средњим школама остаће само приватне школе, а и то тек понека, уосталом знамо какви су нам приватни факсови.
Да ли је струка макар пробала да се успротиви? Боле их уши, дакако.
Oni koliko ja znam malo pa malo strajkuju, ali se njihov strajk doceka na noz, proglasava ucenjivackim a i godinama se diskredituju po novinama. A problem je nas opsti, koji nas je i doveo ovde gde smo...nedostatak solidarnosti.
Небитно, пад образовања је видљив у целом екс развијеном свету, или имаш нешколоване идиоте који су завршили нешто налик школи.Ма које приватне школе. Знаш ли колико то кошта?
Кад се пензионише садашња старија и средња генерација наставног особља у основним и средњим школама биће мрка капа, остаће само приватне школе, а и то тек понека, уосталом знамо какви су нам приватни факсови.
Они штрајкују због кинте а не из горенаведених разлога.
Ovo je ono sto mediji plasiraju.
80% prosvete je na zadnjem velikom strajku, protestvovalo zbog gorenavedenih zakona a ne zbog para.
Они штрајкују због кинте а не из горенаведених разлога.
Први пут чујем за то.
Pa ne mogu prosvetari da osporavaju konvencije koja usvaja drzava. To je tzv. evropski put Srbije. Uskladjivanje propisa sa Evropskim, prihvatanja i usvajanje konvencija, itd...
To krece sa mnogo viseg nivoa. Onda treba u potpunosti odustati od tog puta da bi mogao da imas pravila i ovlascenja koja si imao ranije. Ipak je to sistemsko unistavanje institucija na delu i prosvete jedne zemlje. Unisti prosvetu i zavrsio si posao.

Probudilo me stenjanje moje male velike...

Ма које приватне школе. Знаш ли колико то кошта?
Можда је овај проклети вирус.
Пробај да се дистанцираш мало од ње, јако су високе температуре које уз њега иду, а теби то не треба у овом тренутку.
Ми смо прошле недеље прегурале обе (тата ништа), по два дана температуру не можеш да скинеш.
А онда трећи дан као да ништа није било.
'бем ти вирусе и ко их измисли![]()

Ne mogu da se distanciram, samo mene hoće. Suprug mora da radi, sad im udarno što znači ništa od mog ležanja niti išta od skljanjanja od nje... Poludeću, baš me hoće![]()

Ne mogu da se distanciram, samo mene hoće. Suprug mora da radi, sad im udarno što znači ništa od mog ležanja niti išta od skljanjanja od nje... Poludeću, baš me hoće![]()
Ovo je ono sto mediji plasiraju.
80% prosvete je na zadnjem velikom strajku, protestvovalo zbog gorenavedenih zakona a ne zbog para.
Први пут чујем за то.
Види, дете је мало и не разуме све.
И не мора да разуме, само да слуша.
Шта да си још у болници, жено?
Мораш некако да се снађеш, и због себе и због ње.
И, да, што би рек'о Цига, кад те 'оче - 'оче те![]()

tenutno sam skupio noge i ne pomeram ih pola sata i puši mi se na oči ne vidim al ne mogu da se pomeram jer se ovo čudovištance najzad smirilo i zaspalo između tabana dole na podu