Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Показујем мужу видео сведока против индустрије "Матијевић" у коме се се посипа пепелом и неубедљиво лаже.

Прича како је био присиљен да блати Матијевића. Очигледно га је неко притегао тј гадно запретио.

Ta prica oko Matijevica uposte nije novog datuma. I vrapci na grani zanju da mu je meso djubre. Nego ocigledno je nekome trenutno zasmetao, pa organizovao hajku.

- - - - - - - - - -

Показујем мужу видео сведока против индустрије "Матијевић" у коме се се посипа пепелом и неубедљиво лаже.

Odoh da se mandam po sokaci
Popodne rabotanje
A uvece svaleracija
Malo sam spavala bice zanimljivo

:zper:

Mislim da ce davati i onaj Still Alice sa Dzulijen Mur. Mada me je smorila vise sa tim ulogama gde glumi neke napacene tetke.

На ФЕСТУ 2015. сам погледала филм Maps to the stars са њом, невиђено добар филм.

http://filmotopia.com/online-filmovi-sa-prevodom/maps-stars/

- - - - - - - - - -

jel stvarno promenio iskaz?

Па да. Видиш шта прича.

- - - - - - - - - -

Узгред, изашао је и програм за овогодишњи ФЕСТ. Штета је не отићи, карте су стварно јефтине.

http://www.fest.rs/naslovna

Poslednja izmena od moderatora:
Brate bilo me sramota da je trazim u biblioteci al moram da je procitam :lol:
:hahaha:
I mene za Memoare-Henrija Kisindžera, ali iz drugih razloga.
Pročitao sam bio sva tri toma i na sve strane pokušavao da ih kupim(izdavač je bila neka zagrebačka kuća), ali bez uspeha, pa sam ih opet pozajmio... a potom nekoliko godina kasnije i treći put!
Bibliotekarka me, pogledavši karton knjige, začuđeno pitala ,,Gospodine(SFRJ je već predala meč pa sam od druga evoluirao u gospodina!) vi ovo već treći put pozajmljujete?!?".
Četvrtog pozajmljivanja nije ni bilo(... treći Rim, a četvrtog neće ni biti), a ,,Memoare" nisam kupio.:mrgreen:

:hahaha:
I mene za Memoare-Henrija Kisindžera, ali iz drugih razloga.
Pročitao sam bio sva tri toma i na sve strane pokušavao da ih kupim(izdavač je bila neka zagrebačka kuća), ali bez uspeha, pa sam ih opet pozajmio... a potom nekoliko godina kasnije i treći put!
Bibliotekarka me, pogledavši karton knjige, začuđeno pitala ,,Gospodine(SFRJ je već predala meč pa sam od druga evoluirao u gospodina!) vi ovo već treći put pozajmljujete?!?".
Četvrtog pozajmljivanja nije ni bilo(... treći Rim, a četvrtog neće ni biti), a ,,Memoare" nisam kupio.:mrgreen:

Gledao danas da uzmem Diplomatiju Kisindzera al je smorio prepricavanjem opstepoznate istorije.

A Orvelovo Kataloniji u cast cu morati kupiti jer u biblioteci je nema nikad.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back