Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Odoh sinu da dam da rucka, ne moze da ceka gospodin. Uzivajte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bem ti odmor gde si nakačen na infuziju![]()

Kada tebe covek ne moze drugacije da natera da legnes i da odmoris![]()

A onda od 36. nedelje više neću da pazim, taman da izazovem porođaj 
Spusti taj tiganj bre
Naučila sam svoju lekciju... ima sad 2 meseca da ležim i odmaram. Već sve planove pravim kako, gde, kad i šta.A onda od 36. nedelje više neću da pazim, taman da izazovem porođaj
![]()

Ustala rano, otišla sa psom na kej, otisla da platim neke račune,pa u radnju, pa na kafu sa mamom najbolje drugarice, došla kući, spremila pitu, napravila kolač, stavila meso i krompir da se peče, usisala i okačila zavese u dnevnoj sobi od 25 kvm. u međuvremenu došla ćerka sa dečkom, uvalila im neki krš da iznesu i psa- da ponovo ide u šetnju, da mi ne skiči po kući dok se pentram na merdevine, ima neke fobije, šta li... Vratili se gladni, pojeli mi pola pleha pite i opet otišli. Sad Lela i ja obe dahćemo i gledamo se, nekako se obe osećamo izmanipulisano :
e, ***** te, vikende![]()
Iskreno, i ti se malo zezas. Mislim na to da ti trudnoca nije jedino medicinsko stanje. Moras i na sebe da pripazis.

Odmaram i čekam posetioce. Istuširana se najzad opet osećam ko čovek![]()

Kazni me kazni, ako oci lazu...![]()

Evo konsolidujem se čist miristan prohodan kremiran itd itd
Vreme je za prvo piće
ps. Šta je ovo dođeš posle metar dana, niko dobar dan, ljubim ruke da ti kaže![]()

Kazi nesto novo.
![]()