Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage citateljke i nemili citatelji, zelimo da zapocnemo serijal motivacionih citata, uber uber majke, kraljice, biznis zene na niovu Marijane Mateus.

Posveta - svim uber majkama svuda i uvek.

"Zelela sam da sacuvam brak. Htela sam da nam dam sansu tako sto cu roditi trece dete"

"Prvi put sam stvarno osetila sta znaci biti majka tek kad sam treci put rodila, u dvadeset sestoj"

do sad sam radila, paralelno spremajuci rucak
uspela sam dosta da uradim, tako da cu sledece nedelje stici da zavrsim na vreme

i raduje me sto sledece nedelje u petak ne radim, pa cu imati 5 dana spojeno slobodno
i sef mi je cele sledece nedelje na odmoru
zivela sloboda!!!

sad sam se malo pomucila, al posle cu moci da odmorim i ja malo

Ustala rano, otišla sa psom na kej, otisla da platim neke račune,pa u radnju, pa na kafu sa mamom najbolje drugarice, došla kući, spremila pitu, napravila kolač, stavila meso i krompir da se peče, usisala i okačila zavese u dnevnoj sobi od 25 kvm. u međuvremenu došla ćerka sa dečkom, uvalila im neki krš da iznesu i psa- da ponovo ide u šetnju, da mi ne skiči po kući dok se pentram na merdevine, ima neke fobije, šta li... Vratili se gladni, pojeli mi pola pleha pite i opet otišli. Sad Lela i ja obe dahćemo i gledamo se, nekako se obe osećamo izmanipulisano ::D
e, ***** te, vikende :mrgreen:

Ustala rano, otišla sa psom na kej, otisla da platim neke račune,pa u radnju, pa na kafu sa mamom najbolje drugarice, došla kući, spremila pitu, napravila kolač, stavila meso i krompir da se peče, usisala i okačila zavese u dnevnoj sobi od 25 kvm. u međuvremenu došla ćerka sa dečkom, uvalila im neki krš da iznesu i psa- da ponovo ide u šetnju, da mi ne skiči po kući dok se pentram na merdevine, ima neke fobije, šta li... Vratili se gladni, pojeli mi pola pleha pite i opet otišli. Sad Lela i ja obe dahćemo i gledamo se, nekako se obe osećamo izmanipulisano ::D
e, ***** te, vikende :mrgreen:

Koje crne pite? Po te jedu samo siromasi. Pitaj Madjare, objasnice ti oni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back