- Poruka
- 98.702
Napisah tamo pa cu ponoviti i ovde. Pera Matijevic ima kintu i moze mu se. Ne razumem cemu diskusija?
znaci ako neko ima kintu, mi treba da cutimo i gutamo sve sto nam se servira...zanimljivo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napisah tamo pa cu ponoviti i ovde. Pera Matijevic ima kintu i moze mu se. Ne razumem cemu diskusija?

znaci ako neko ima kintu, mi treba da cutimo i gutamo sve sto nam se servira...zanimljivo![]()
Evo, ajde i ovde da napravimo temu Matijevic i?

a ti ces da nam odredjujes o cemu i gde cemo da pisemo?![]()
Da imam zelena slova u niku MOZDA bih i mogao.
srecom nemas pa necemo i na forumu imati diktaturu
Eto ti odgovor da li hocu da odredjujem. Nego, kad su zelena slova tu da te pitam da li moderatori na politici imaju neku privilegiju, neki beneficirani staz ili bar priznanje duplih godina zivota?
jok, tamo ides po kazni...ili to ili da ti se oduzme 30% od plate? sto pitas?
Pa ako nemaju da im se dodeli neka privilegija. Ovde je bre normala za razliku od onih pacijenata tamo.

kazem ti da su tamo po kazni, kakve privilegije ikome osim meni![]()
Privilegija su ti zelena slova i to je to.. A, mozda i nisu, ne znam.
Има и тога, али највише се умире од канцера, поготово дигестивног тракта, а барјак држи рак дебелог црева.svi ti preradjeni mesni proizvodi su prepuni najralicitijih hemikalija, koje izazivaju neplodnost i sterilitet. Cilj je smanjiti populaciju a prvi na udaru su siromasne zemlje gde se ljudi najvise hrane nezdravo.

Гледала на РТС1 савршен филм "Дивље приче", оно није виђено колико је добро. Омнибус.