- Poruka
- 1.125
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čizme, a i generalno ženska obuća, predstavljaju dio fenomena koji još nisam uspio objasniti koristeći najpoznatije naučne metode.
Naime, čizme nestaju (engleski: disappear)
Koliko god ih kupis uvek neke fale, a u cipelarniku ih vazda malo![]()
ovi popustilipa ono jes ima stoke koja ode u narodno u patikama...samo patike i nista drugo
devedesetih nisi mogo da priviris u patikama...znao se red...a kakve su godine bile pa se vise reda znalo nego sad
onda se stoka pobunila, bilo i po novimama, kao sta oni ne daju bla bla....postji nesto sto se zove dres kod, al neki nisu culi
i sad mrtvi ladni vidim neki idu u trenerkama i patikamaovi popustili
ja bih to sve pozibacivala napolje

Ti ko Kim Jong ill.pa ono jes ima stoke koja ode u narodno u patikama...samo patike i nista drugo
devedesetih nisi mogo da priviris u patikama...znao se red...a kakve su godine bile pa se vise reda znalo nego sad
onda se stoka pobunila, bilo i po novimama, kao sta oni ne daju bla bla....postji nesto sto se zove dres kod, al neki nisu culi
i sad mrtvi ladni vidim neki idu u trenerkama i patikamaovi popustili
ja bih to sve pozibacivala napolje
Metlo,da cujemo u cemu je problem sada![]()

Ti ko Kim Jong ill.
Neko nema, mozda je bas pre toga cipelama ugazio g×vno.

sto bi zemunac reko - ispostuj me
stvar kulture i vaspitanja
ako sam ja sa 4 god (od kad sam krenula u narodno) mogla da se uparadjujem u skaldu sa pravilom, sta onda ima neko odrastao svestan sveta oko sebe da se buni, sa kojim pravom
stoci treba zakonski uvesti obavezno citanje bontona

Pa sta ocekujes, vecina starijih od 50 obuce cipele na trenirku.sto bi zemunac reko - ispostuj me[emoji38]stvar kulture i vaspitanja
ako sam ja sa 4 god (od kad sam krenula u narodno) mogla da se uparadjujem u skaldu sa pravilom, sta onda ima neko odrastao svestan sveta oko sebe da se buni, sa kojim pravom
stoci treba zakonski uvesti obavezno citanje bontona
bolje da idu i u patikama nego da ne idu uopste

a negde i to ima logike...![]()
generalno, u kakvom siromastvu zivimo posl. 25 godina dobro je da ljudi uopste i imaju ista citavo za obuti i obuci
.pa bas zato sam i napisala kad su mogli u onakvo doba 90-ih da se ispustuju pravila ne vidim zasto ne bi mogli i sad
nije stvar nemanja no neznanja i nekulture
nemoj da se zezamo zabo ako imas soma dinara za kartu gladan nisi pa da nemas ni prigodnu odecu
mozda su dobili karte? to ti nije palo na pamet?
i 90-ih su ljudi jos uvek imali neke stekove, a stariji i pune ormane kvalitetne garderobe
generalno, u kakvom siromastvu zivimo posl. 25 godina dobro je da ljudi uopste i imaju ista citavo za obuti i obuci
nije stvar nekulture i neznanja, nego modnih tokova i trendova
nekad su patike bile patike, a danas se proizvode tako da mogu da se nose citavog dana
kao sto ni trenerke vise nisu klasicne trenerke nego su sada kezual garderoba
ne vidim zasto bi nekome ko ima sportski imidz bio zabranjen ulazak u narodno pozoriste
pola pozorista dobilo karte u poslednjih 15 godina, svaki dan???? me zezas
Ovo je juče moja mama primetila. Starija žena, živi u selu, ode do prodavnice i do banke da primi penziju, i uvek sreće iste ljude. Juče u varoši. čeka mene ispred banke, i kada sam izašla, ona mi kaže: "Kako smo bedni! Kako su ljudi loše obučeni, sve iznošeno, sve jadno, sačuvaj bože. I nema osmeha na licima ljudi, svako nosi neku muku."

Ovo je juče moja mama primetila. Starija žena, živi u selu, ode do prodavnice i do banke da primi penziju, i uvek sreće iste ljude. Juče u varoši. čeka mene ispred banke, i kada sam izašla, ona mi kaže: "Kako smo bedni! Kako su ljudi loše obučeni, sve iznošeno, sve jadno, sačuvaj bože. I nema osmeha na licima ljudi, svako nosi neku muku."