електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
nisam obracala paznju
Имаш на врху твоје улице, преко пута Интезе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam obracala paznju
ne znam ko je bio u blizini, sumnjam da je ovo bila trenutna inspiracija, vise mi lici da se bas potrudio da ga sroci, onako istorijski![]()

Имаш на врху твоје улице, преко пута Интезе.
vaseljenska je portal ko njuz.net
http://rs.n1info.com/a129061/Vesti/Pocinje-gradnja-Centara-izvrsnosti-u-Kragujevcu.html
ne znam da li je ceo govor, nisam otvarala.
jos je bolje kad je posle hteo da objasni, pa rekao :
Nikolić je, komentarišući kritike na svoju izjavu da bi u našoj zemlji trebalo da se rađaju deca sa srpskim genetskim materijalom i kodom, rekao da je srpska nacija u krizi, a da on samo želi da Srbija stvori uslove svojim građanima, među njima i Srbima, da produže vrstu.
-Da naši čukununučići genetski liče na nas, da, ako bi ustao neko od njihovih predaka, da ga prepozna kao svog. Inače, svašta može da se desi i na to upozoravaju stručnjaci...samo ćute da ne bi bili napadnuti - rekao je Nikolić.

http://rs.n1info.com/a129061/Vesti/Pocinje-gradnja-Centara-izvrsnosti-u-Kragujevcu.html
ne znam da li je ceo govor, nisam otvarala.
jos je bolje kad je posle hteo da objasni, pa rekao :
Nikolić je, komentarišući kritike na svoju izjavu da bi u našoj zemlji trebalo da se rađaju deca sa srpskim genetskim materijalom i kodom, rekao da je srpska nacija u krizi, a da on samo želi da Srbija stvori uslove svojim građanima, među njima i Srbima, da produže vrstu.
-Da naši čukununučići genetski liče na nas, da, ako bi ustao neko od njihovih predaka, da ga prepozna kao svog. Inače, svašta može da se desi i na to upozoravaju stručnjaci...samo ćute da ne bi bili napadnuti - rekao je Nikolić.

vazi,al da ne ostavi gace,da ne pravimo zabunuja kad gledam ples bilo koje vrste zaboravim na svet oko sebe
juri me j za travijatu, al ja kad im cujem onu popularnu melodiju dodje mi da se ubijem slamcicom....jos su me italijani jesenas sa njom udavili, pa trzam
sad vecamo dal da mu popustim
aj smokvo idi ti sa njim![]()

vazi,al da ne ostavi gace,da ne pravimo zabunu![]()
...nemoj tako.
Ja ne mogu doci na tu ideju ni u snu. Ne znam zasto tako mislis, radi Aldo?

Odoh da skočim sa mosta...
Valjala sam se od smeha.Prvo dogledaj trecu epizodu Dosijea, posle prvog skepticizma bila sam odusevljena istomValjala sam se od smeha.
trazim stare tanke cizmice, ne mogu da ih nadjem nigde![]()