Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko zna gde je to tebi kad si na pet strana sa mestom boravista :lol:

bas vala
bas vecamo sta ko misli u kom su gradu :lol: svi imaju razlicit odgovor
naci cu ih malo sutra, preturala i nista
a salonke su hladne bre za sad.... nikad od mene zensko da postane da prekinem da se oblacim apa drapa....da sam zensko imala bih vise cizmica (deminutiv da docara da su fensi) a ne jedne :lol:

uzela sam teletinu iz holandije u maksiju
ovolika slova stavili, kao da je to za pohvalu hebo ih ja....mogli su da napisu i "instant rak iz holandije" isto nam dodje :pop:
na izgled dobro deluje, svetlo i sveze....nisam spremala danas....sutra cu...ako prezivim javljam se :lol:

uzela sam teletinu iz holandije u maksiju
ovolika slova stavili, kao da je to za pohvalu hebo ih ja....mogli su da napisu i "instant rak iz holandije" isto nam dodje :pop:
na izgled dobro deluje, svetlo i sveze....nisam spremala danas....sutra cu...ako prezivim javljam se :lol:
Ко кад је једном нека будалетина на велико увезла, пајз садЕ, Цунцокрет из Холандије и то рекламирали на многим радњама здраве хране, не контајући да је сунцокрет топлољубива и сунцољубива(што је јасно из имена!!!) биљка, а Холандија земља где сваке преступне године буде једно сунчано пре подне...
Да не дужим, био је ужасан!

Ко кад је једном нека будалетина на велико увезла, пајз садЕ, Цунцокрет из Холандије и то рекламирали на многим радњама здраве хране, не контајући да је сунцокрет топлољубива и сунцољубива(што је јасно из имена!!!) биљка, а Холандија земља где сваке преступне године буде једно сунчано пре подне...

ma uzas
ja kad sam videla natpis samo se nasmejah, e masala....mesar kaze uzimao za sebe super je...vidim jos hoda, nisu ga prioni jos napali....:lol:

- - - - - - - - - -

ja mislila da je ovo sta kuvamo...e hbg omanuh...nema veze

bas vala
bas vecamo sta ko misli u kom su gradu :lol: svi imaju razlicit odgovor
naci cu ih malo sutra, preturala i nista
a salonke su hladne bre za sad.... nikad od mene zensko da postane da prekinem da se oblacim apa drapa....da sam zensko imala bih vise cizmica (deminutiv da docara da su fensi) a ne jedne :lol:

Ja nosim one gleznjace (valjda se tako zovu), resavaju i elegantnu i svakodnevnu varijantu :lol:

Ja nosim one gleznjace (valjda se tako zovu), resavaju i elegantnu i svakodnevnu varijantu :lol:

ovo su do pola listova....materijal koji imitira plis ....ravne
jeftino govance safran fazon....to ti je za mene fensi cizma :lol:...
uzimala za jednu svadbu i da imam tako kad ne mogu bas u sportskim cipelama da idem negde, jos pre tri god...
nestale :aha:

Poslednja izmena:
ovo su do pola kolena....materijal koji imitira plis ....ravne
jeftino govance safran fazon....to ti je za mene fensi cizma :lol:...
uzimala za jednu svadbu i da imam tako kad ne mogu bas u obicnim cipelama da idem negde, jos pre tri god...
nestale :aha:

Ja ne volim te do pola lista, zato i kupuem te do gleznja... A posto nisam ljubotelj onih kurtonskih farmerki sto ih uvlace u cizme, ni one do kolena mi ne vrse posao :aha:

Ja ne volim te do pola lista, zato i kupuem te do gleznja... A posto nisam ljubotelj onih kurtonskih farmerki sto ih uvlace u cizme, ni one do kolena mi ne vrse posao :aha:
na ovu foru, samo vislji materijal, do pola listova (greskom napisala kolena)
secas se bili moderni ovi modeli pre tri cetri godine
jeftino djubre iz safrana, dva tri puta ih obula
AM4041ANTEMARRON_A02.jpg

Nije on budala. Budale su valjda ti sto su to kupovali od njega.
Kao i sve drugo: mozes da valjas bilo kakvo djubre ako ima ko ce to da kupi.

I u cemu ces sad na operu,m?
Msm...kako da te prepoznam,bez plisanih cizmica :zplez:

:rotf:

satro plis :lol:
nemam pojma sestro slatka
salonke ako obujem smrznuce mi se nogice :roll:
nasla sam kevine slican model, al prc 38 broj, da odsecem deo za prste pa da provucem moje :rotf:

ma da obujem ja moje zelene sportske cizme kad je bal nek je maskembal :rotf:

- - - - - - - - - -

de je cickava kad ti treba...ona ima neke jjebacke s&m cizmice do kolena sa platformom :zper:

satro plis :lol:
nemam pojma sestro slatka
salonke ako obujem smrznuce mi se nogice :roll:
nasla sam kevine slican model, al prc 38 broj, da odsecem deo za prste pa da provucem moje :rotf:

ma da obujem ja moje zelene sportske cizme kad je bal nek je maskembal :rotf:

- - - - - - - - - -

de je cickava kad ti treba...ona ima neke jjebacke s&m cizmice do kolena sa platformom :zper:

Ti malo savij prste, kao kineskinje ranije, prezivece za toliko :lol:

Nije on budala. Budale su valjda ti sto su to kupovali od njega.
Kao i sve drugo: mozes da valjas bilo kakvo djubre ako ima ko ce to da kupi.
Има и тога, али већина људи који пазаре по таквим радњама ипак имају неке појмове шта може и шта не може... тај сунцокрет је у коначници продаван по некој смешној цени типа дај шта даш само да продам јер ником није требао!
Иначе слично се поновило у ИДЕИ толико су се натенковали неком руском салатом пред Нову годину(већина наших људи заправо руску прави кући у домаћој радиности) да су им остале ооогроооомнееее количине тога.
На крају су кантицу те руске салатице продавали по око 200 динара пола киле тамо пред истек рока крајем јануара... и опет су морали да их поклањају запосленом особљу!!!

Има и тога, али већина људи који пазаре по таквим радњама ипак имају неке појмове шта може и шта не може... тај сунцокрет је у коначници продаван по некој смешној цени типа дај шта даш само да продам јер ником није требао!
Иначе слично се поновило у ИДЕИ толико су се натенковали неком руском салатом пред Нову годину(већина наших људи заправо руску прави кући у домаћој радиности) да су им остале ооогроооомнееее количине тога.
На крају су кантицу те руске салатице продавали по око 200 динара пола киле тамо пред истек рока крајем јануара... и опет су морали да их поклањају запосленом особљу!!!

ma verovatno je seme uvezeno u hilandiju, pa tamo mozda pravljeno ulje....
ko ce ga znati
sve u svemu djubre

Vec sam pisao na jednoj drugoj temi: vecina ljudi se uglavnom hrani glupostima. Paradajz iz super-marketa (i to jos kad je u januaru uvezen iz nekih spanskih staklenika) neme veze sa paradajzom...isto vazi za mnoge druge vrste voca i povrca, a cesto i za meso.

Rusku salatu pravis ti, pravim ja, prave mnogi drugi ljudi sami. Ali daleko od toga da svi prave sami kod kuce...pogotovo kad uzmes mladje generacije u obzir. Taj trend da imas skoro sve gotovo da kupis necemo zaustaviti ti i ja sigurno. Takvo vreme, takvo drustvo...uostalom svako kako voli i kako misli da treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back