Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет се глупираш да би био интересантан.

nemoš se čovek ni zajebava...
/

- - - - - - - - - -

Iskreno mnogo bi bilo za familijuu:)Tata,stariji sin i mladjii:)nije ovaj mladji za too.Veliki je butovnik,ne voli kako on kaze da se pravim glup kad nije.Belo-belo,crno-crnoo a nije takooo:lol:

i to i još gomila drugih stvari, al ajde da ne mračim...evo pilot je dobro, jedino zbog čega vredi nositi uniformu

...sta je to u Zrenjaninu? kakav defile i sto tamo? pojma nemam sta se radi u drzavi...

...dosla sa Klinickog pre pola sata, usput svratila u Opstinu, Distribuciju i Postu...nigde guzve, nigde redova...al sad ce od prekosutra..

..sad kafa zasluzila sam...

...sta je to u Zrenjaninu? kakav defile i sto tamo? pojma nemam sta se radi u drzavi...

...dosla sa Klinickog pre pola sata, usput svratila u Opstinu, Distribuciju i Postu...nigde guzve, nigde redova...al sad ce od prekosutra..

..sad kafa zasluzila sam...

Дан победе у ДСР. Свечани дефиле Војске Србије. Зрењанин - баш фино, мој Банат.

Дан победе у ДСР. Свечани дефиле Војске Србије. Зрењанин - баш фино, мој Банат.

...meni nije jasto sto je to tamo, a ne ovde..al meni svejedno...

- - - - - - - - - -

Banat - bele kobasice i preslatki kolači :D

..Cetinjani kazu da je to njhov specijalitet, kobasice brasnjare....

..Cetinjani kazu da je to njhov specijalitet, kobasice brasnjare....

Dupe mačje a ne njihov.
Možda i jesu te brašnjare, al bela banatska kobasica je bela banatska kobasica, veze nema s Njegovuđu kod Bogomolje.

- - - - - - - - - -

МинКен белеЈе бајсице и пиво!
Бајсице пре него што су паприке дојехале в Европу.

Daaaa :D
Svaki put kad mi teča donese kobasica posle disnotora se stresem dok ih ne probam, kad ih gledam onako anemične.
Kad ih pojedemo budu potaman :)))))

Dupe mačje a ne njihov.
Možda i jesu te brašnjare, al bela banatska kobasica je bela banatska kobasica, veze nema s Njegovuđu kod Bogomolje.

- - - - - - - - - -

Svaki put kad mi teča donese kobasica posle disnotora se stresem dok ih ne probam, kad ih gledam onako anemične.

...te su bele i ukusne jako, i samo ih tamo ima, nikad ih nigde drugde videla nisam....i jeste njihov specijalitet, samo je moguce da to nije ista
vrsta kobasica, samo sto su obe vrste bele :)

..nego sto ta parada bas u Zrenjaninu ima neki poseban razlog, sto recimo nije u Leskovcu? to me zanima tek onako...

Dupe mačje a ne njihov.

- - - - - - - - - -

Јако су ОК као крвавице, споља су и даље скоро беле, али кад се загризу пресек је баш пуне боје, а Окус!!!:zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back