Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja uvek idem otprilike u isto vreme kad i ta moja sestra na more al ja ne idem na ALL kao ona, mora da se plati ako oćeš sve ... nađem ja sebi u špicu sezone sredina avgusta mi je ok .. po dobroj ceni, ok, sve, i ne kukam kad se vratim, a taj ALL nikad nisam bila (jadna) nesto sam mislila ove godine i zamalo da bukiram al neeeeee, nije to za mene da se navučem na to, posle ne mogu se unormalim :lol:

A šta si radila u školi? Računovodstvo neko?

Ne, strucni saradnik u inkluzvnom obrazovanju i jedno vreme kao pedagog.

ok...bilo ti je teže jer si morala da potrošiš vreme na kucanje, al mislim da je svakako bolje ovako nego kao malopre

Ne radi se o utrosenom vremenu za kucanje, nego stvarno ne mogu da verujem da odrastao covek moze da pomisli da je to tek tako...

- - - - - - - - - -

..pijem kaficu nerivram se oko telefona i odmaram.....nesto bi trebalo da zbrckam za rucak, a sta pojma nemam...a nemam nesto ni volje za varjacu....

Ja imam neku tunejvinu, a nesto se razmisljam da cu da umrem ako to uzmem za rucak... Meni sve te konzervirane ribe tesko padaju na zeludac...

pa dobro misim...da sam neki inžinjer il pravnik il doktor verovatno ovo nebi ni pito al pošto nisam eto pitam...misim pitanja u skladu s obrazovanjem...izvini

- - - - - - - - - -

mada opet ne vidim što bi neko ko je odrastao to trebalo da zna, al aj dobro

Ne radi se o utrosenom vremenu za kucanje, nego stvarno ne mogu da verujem da odrastao covek moze da pomisli da je to tek tako...

- - - - - - - - - -

Ja imam neku tunejvinu, a nesto se razmisljam da cu da umrem ako to uzmem za rucak... Meni sve te konzervirane ribe tesko padaju na zeludac...

..ja imam neke sardine, a ne volim ih, pa se evo danima spremam da napravim pastetu od njih, tako mogu da ih jedem.....a imam i jaja i mladog luka..pa cu
verovatno to...a ni to mi se ustvari ne jede....a ovo je bas retkost...prosto sam iznenadjena....:eek:

Ja sam videla od vas to za sardine i kupila jedan dan umesto tune. Pravim salatu sa zslenisem,jajetom i krutonima.
Bacila sam celu, joj sto su gadne i masne sardine.

..pa ocedis ono ulje....ja tako ne jedem, lepo ugnjavis viljuskom te dve sardine, isitnis glavicu crnog luka, obaris dva jaja da budu rovita, da nebi
dodavala majonez i malo senfa i bibera ako volis....sve lepo dobro promesas i jos malo izgnjecis viljuskom da se sjedini, milina, na tost je predobro...i
mala deca obozavaju....

Код мене је облачно, али не ,,вуче" на кишу... бар за сада, уосталом џукци леже насред дворишта и књавају.

Па код нас цело јутро хладно, облачно, ред је да и Југ мало огреје сунце :sad2:

Макар и право, за оно у преносном смислу сам већ изгубила наду.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back