gost 382909
Domaćin
- Poruka
- 4.665
Pa kaktus iznad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo vesele pjesmice da se oraspoložite malo svi... ako niste ljubitelj šunda i kiča jbbga..
Jedno je kada nesto radis iz etickih principa, i to mogu da postujem, ionako me smaraju ljudi koji zdravlje furaju kao glavnu moralnu vrednost. Nemam problema sa tim kada neko zbog ideje ugrozava zivot, ja ionako mislim da je ovom svetu potrebno vise takvih.
Ali kada pocnes da pricas kako je nesto zdravo, pa cak i oni najveci veganski ekstremisti, raw vegani koji nista ne kuvaju, e to je vec lupetanje.
Pomenuta Maja Volk od svih 1000 sati koliko je bila na televiziji, mozda je dva minuta pomenula eticki stav i branila zivotinje. Ostalih 999,9 sati je pricala o zdravlju svog du.peta, sto je potpuno sporedna stvar, i nema veze sa osnovnim razlozima veganstva.
toliko mi je nesto tezak i naporan danasnji dan, jedva cekam da se zavrsi ovaj zvanicni deo. onda lepo kuci da se regenerisem uz dobru kafu i kupinovo vino![]()
moja dzukelica je progutala neki urac..kamen nije, znaci ili neku kesu ili carapu ili najverovatnije jeste - ono silikonsko punjenje za jastuk koji je ukrala sa cerkinog kreveta
znaci dan i noc povracanja, onda terapija, pa opet noc nespavanja jer nije smela da pije vodu, a htela je po svaku cenu
dva puta dnevno prima infuziju sa terapijom jer vet pokusava da je izvuce ako moze da opet ne bude operisana
sad sam kao zombi
Pogledajte prilog 375632
pa maja nije vegan zato sto voli zivotinje, nego zato sto je prezivela dijagnozu karcinoma
to ti i ja mozemo da se kurcimo o etici veganskog stila zivota, a oni koji su se borlili da bi preziveli imaju drugi motiv i zbog toga ih ne treba osudjivati
da nemam iritabilni sindrom, nikad meso ne bih okusila jer volim zivotinje
i sad mi je muka kad pomislim samo na njihovo stradanje
...kako opet? kad je bila operisana? zasto?
..moja Čupavica ima isto tako ludo veliko kuce, i obozavaju se....mene strah kad je vidim kolika je, a ona ne kapira sto se ja plasim kad
je ona dobra....pa sta cu plasim se![]()
Muka ti od stradanja svinja? Curki? Kokosaka? Goveda?
Daj dive ne zezaj...
progutala kamen pre 8 meseci, pa su joj kratili creva..glupaca
...o svasta...ona njihova je po plazi svaki dan, ali joj ne padaju takve stvari na pamet, mada lize onaj slani kamem pa joj je verovatno zato dosta![]()
...ko ce ih znati.....lele ala je velika vec sad...kolika ce biti tek kad bude "velika", necemo nas dve ostajati same kod kuce...ne,neee....
koje je rase?
ova moja ima braunilu u nozi, znaci ne bodu je svaki put, samo joj prikljuce infuziju i kad udje kod magija u ordinaciju, trese se kao prut..bukvalno joj cvokocu zubi
a oni su divni, divni! sestre je ljube i maze dok joj prikljucuju, ma ljudi nemaju onakav tretman
..Cane corso ..ako se tako pise...
..a imaju jos dva neka druga rasa i tu cekamo mlade jos malo dok zenka poraste...e tu ce biti veselja....![]()
Ja ne znam nikoga ko svaki dan jede meso.
Namirnice životinjskog porekla su već nešto drugo.
je l su camci ovo crno punjeno belim? cime je punila?
meni su ti vegetarijanci oduvek bili žrtve televizije tj. way of life holivudskih perverznjaka i kojekakvih bolesnika amerike...
misim lepo je i plemenito da ne ubiješ životinju, al priroda je priroda a nagon za preživljavanjem je jači od svake opre vinfri i tako tih američkih zamlata
uostalom pogledaj svoje zube u ogledalu i vidi šta ti imaš što nilski konj nema
aaaaaa
pa isti su![]()
Nego, meni se jedu dagnjice, a i one su ziva bica..kako sad jesti dagnjice![]()