Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekad su vegetarijanci bili hit. Kao, vegetarijanac si - drugačiji si, razmišljaš o svom wellnessu i wellnessu drugih bića, la la...
Onda su se namnožili, pa biti vegetarijanac nije bilo dovoljno drugačije.
Tada je krenula popularizacija veganstva.
Sad više ne može čoveku dan da prođe a da ne naleti na vegane negde u medijima. Znači, opet više nije dovoljno posebno.
Pa su zato izmislili raw food diet...

Ja predviđam da će sledeća faza biti nešto što bi moglo da se zove naturalistizam, a sledbenici tog lifestyle-a neće više ni čupati svoju salatu iz zemlje (jer tako ubijate salatu), nego će na sve četiri brstiti po bašti.

Jok, piće osunčanu vodu i jesti sunce u zalasku.

Izguglajte izraz "Inedia" i šta to podrazumeva, pa će vam biti jasno da ima ljudi koji su već u toj drugoj fazi i ludi skroz na skroz :aha: :lol:

Izguglajte izraz "Inedia" i šta to podrazumeva, pa će vam biti jasno da ima ljudi koji su već u toj drugoj fazi i ludi skroz na skroz :aha: :lol:

Aha, pa to su sun gazer-i, znamo ih odavno. Ali ''breatharianism''... pa genijalno.

Imam ja jednu poznanicu, koja je od nekad normalne osobe prešla sve faze, komplet do sangejzinga. Ne znam dokle je sad stigla, pošto sam je mjutirao na fb feed-u.

Nocas sam sanjala mm-a :eek:
... gledam kolegu kako se muci, mukica... a slatkis je... :D
- - - - - - - - - -
Snovi su cesto povezani sa prikrivenim mislima, zeljama.... Zato, pazi sta zelis...:D
Svasta zelim... ali nista previse iznenadjujuce...
Na crtežima po pećinama gde su obitavali ljudi postoje slike lova, naravno ne na prasiće... jeleni, bizoni, veprovi.
Da ti pravo rečem kao veganka veoma bi teško iznela trudnoću, embrion je savršen parazit i uzima od trudnice sve što mu zatreba, ali ako majka nema neke aminokiseline i B-12(a vegani su deficitni po tim pitanjima) neće biti ni za plod što će ostaviti traga, a ti bi na kraju balade završila na infuziji.
Vegani ceo svoj veganski staž moraju da uzimaju suplemente zato ih nikada i nije bilo kroz celu našu evoluciju(koja je uzgred oko pola miliona godina bar što se homo sapiens sapiensa tiče) sve dok se nisu pojavili nju ejdž sektaši u prošlom veku.
Ozbiljno sumnjam u Kamaela kao plaćenika farmako mafije koji navlači ljude na veganstvo da bi ovi pravili promet suplementima kod farmaceuta, a on dobija procenat.

Htela sam da napisem bilijardu... ali sam se zanela :malav:
Preterujete i vi sto branite meso meso meso i kamael koji pljuje sve sto jede meso.
Istina je zlatna sredina.
Meso nam nije potrebno svakodnevno. Pogotovo u obliku i kolicinama u kojim se kod nas jede(i sama se tako hranim).
Sve preradjevine koje kupujemo su uzas. I najveci je problem aditiv. Sto je kod nas sve dozvoljeno. Sto jedemo hemiju tesku.
Sto ne mozemo da zamislimo rucak bez mesa. 99% svinjskog. Kad se jede piletina, to je lajt varijanta. A jela bez mesa(svinjskog) ima mnogo... testenine, riza, povrce, riba, corbe... voce, povrce u svim oblicima uz zitarice... sigurna sam da moze lepo da se zivi i na taj nacin.
Ne pricam o tim krajnostima strogo sirovo bla bla... mada je sigurno da je sveza sargarepa zdravija od kuvane i sveze voce od kuvanog... itd...
Realno... mene to ne zanima previse. Trudim se da se hranimo zdravo.
Izgorece mi ribic... ne znam zasto uopste se upustam u ovu pricu... :lol:

Nocas sam sanjala mm-a :eek:

Svasta zelim... ali nista previse iznenadjujuce...

Htela sam da napisem bilijardu... ali sam se zanela :malav:
Preterujete i vi sto branite meso meso meso i kamael koji pljuje sve sto jede meso.
Istina je zlatna sredina.
Meso nam nije potrebno svakodnevno. Pogotovo u obliku i kolicinama u kojim se kod nas jede(i sama se tako hranim).
Sve preradjevine koje kupujemo su uzas. I najveci je problem aditiv. Sto je kod nas sve dozvoljeno. Sto jedemo hemiju tesku.
Sto ne mozemo da zamislimo rucak bez mesa. 99% svinjskog. Kad se jede piletina, to je lajt varijanta. A jela bez mesa(svinjskog) ima mnogo... testenine, riza, povrce, riba, corbe... voce, povrce u svim oblicima uz zitarice... sigurna sam da moze lepo da se zivi i na taj nacin.
Ne pricam o tim krajnostima strogo sirovo bla bla... mada je sigurno da je sveza sargarepa zdravija od kuvane i sveze voce od kuvanog... itd...
Realno... mene to ne zanima previse. Trudim se da se hranimo zdravo.
Izgorece mi ribic... ne znam zasto uopste se upustam u ovu pricu... :lol:
Ово је додуше тачно, али ја не обраћам пажњу на њих, ионако су све прерађевине које једемо мојом руком(добро сад, мало је и до месара) сачињене.

Ja ne znam nikoga ko svaki dan jede meso.
Namirnice životinjskog porekla su već nešto drugo.
Mi jedemo svaki dan meso. Moji roditelji, muzevi, svi ljudi koje znam...
Ово је додуше тачно, али ја не обраћам пажњу на њих, ионако су све прерађевине које једемо мојом руком(добро сад, мало је и до месара) сачињене.
Znam. I mi imamo sve domace. Ali vecina nema i kupuje po ideeama i maxijima onaj otrov

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back