- Poruka
- 50.322
e to....

To stalno drndaju na takmicenjima u voznji zaprega, nema sanse da ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to....

umreh od gladi.....odosmo u setnju![]()

Aaaaaaaaaa dovitljivi ugostitelj, to je vec logicno![]()

si jela kod njih?
u m birjuzova, produzetak sremske, kad krenes ka garazi
restoran al ima cosak sa salterom ...pa ko je lud udje unutra da jede, ko pametan ko ja ljubi me majka uzima u lepinji napolju
al govedo nedeljom samo u restoranu sluzi
a mnogo im ukusne pljeske, doduse sad su ih smanjili, bile su 200gr 200din, sad je 150gr 200din![]()

Mm i deca pojeli sve... ono sto sam ja htela da jedem... sad sam jos nervoznija i besna...
Nisam, jer nemam naviku da jedem u tom delu grada, ako nesto kupim sebi usput onda Z venac. Ali navike se menjaju![]()
Najvise mrzim kad namestim zeludac za neku klopu otvorim fridz i vidim da je neko to vec izeo.![]()
Saosecam
Ajoj... to mi dodje kao samar. Dva sata kupam decu, susi kose, seci nokte, oblaci, sredjuj, sklanjaj prljav ves, spremaj za sutra, uspavljuj... i svo vreme stomak zavija... sve mastam o momentu kad u tisini sedam za sank, ispred mene lebac mekan ko dusa, daska i parce domace ujakove prsute ukusne kao med... i onda mi on kaze "Mi pojeli."
Pojedem vam mamu!!!

A ti iskorislila dranje na jabuku...sad je momenat da ga premlatis... a ne jabukaAjoj... to mi dodje kao samar. Dva sata kupam decu, susi kose, seci nokte, oblaci, sredjuj, sklanjaj prljav ves, spremaj za sutra, uspavljuj... i svo vreme stomak zavija... sve mastam o momentu kad u tisini sedam za sank, ispred mene lebac mekan ko dusa, daska i parce domace ujakove prsute ukusne kao med... i onda mi on kaze "Mi pojeli."
Pojedem vam mamu!!!

Ziva li si?Cekam red za kupatilo, ko Pantic jbg.

Pijem caj![]()
Tek sad? Ja odgledao sve al me nerviraju sa izvrtanjem istorijeSkidam prvu sezonu.

Tek sad? Ja odgledao sve al me nerviraju sa izvrtanjem istorije
AHS me smorilo kad sam gledao na vreme jer moram da čekam nedelju dana novu epizodu. Ovako gledam kad hoću.