Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobio sam repku od blentavizma. obzirom koliko me hejtuje dirljivo je nekako poteski što se morala oteti tom tako snažnom osećanju, pogaziti sopstveni ego itd kako bi pala u naručje još jačeg osećanja :heart:

E jesi ti pedder Tenzija.. Ljubi te blentavizam, al' neće da se svađa s tobom... džaba ti, piši šta 'oćeš... a i tužno je što ti je sat i po vremena trebalo da smisliš odgovor na jednu reputaciju i to praznu... Ljubac, pozdrav.

čitam i secam se :D

- - - - - - - - - -

ВАРОШКИ СПОМЕНАР: Ужина

Ажурирано пре 2 часа 11 минута
На путу до посла такорећи свакодневно пролазим Улицом Новосадског сајма. Основна школа „Петефи Шандор” и ђаци који журе да купе ужину у време великог одмора редовно

ме подсете на моје ђачко доба и осам незаборавних година проведених у истој тој, заправо, сада за једно крило већој, образовној установи.
Када смо били млађи, већина ученика ишла је организовано на ужину. Стрпљиво смо по одељењима чекали у реду за трпезарију, уз омиљено „пропуштање” једни других, што нам је била посебна забава. У то време могли смо притисак да дигнемо једино дежурној учитељици или мајстору-домару Пишти, док је спремачица (данас их ђаци зову „теткица”) Вилма толерисала дечје лудорије.
Како смо се приближавали осмом разреду – а реч је о крају седамдесетих година прошлог века – тако смо на великом одмору хитали у нама омиљени млечни ресторан прекопута школе. И мала самопослуга била је често посећивана, али понуда коју је нудио поменути „ресторан” више нас је привлачила.
О гарнираним сендвичима већ је било речи, али апсолутни хит тог времена за седмаке и осмаке била је посластица која се састојала од четврт ’леба и 200 грама руске салате! Наиме, тада је руска салата допремана на овалним тацнама у облику торте, а продавана је на мерење. Ужитак којим смо дубили средину хлеба и потом унутрашњост корица четвртине векне пунили руском салатом, тешко је описати.
Тај укусни залогај обично је био заливен „коктом”, пићем нашег детињства и редовне асоцијације на дане проведене у основној школи.

idi proko u dupe
pojeli smo po pljesku, po kapucino i po sladoled...hranu ni na slici da vidim trenutno
sad brekcemo ko svinje, spasavamo se kiselom vodom
ocu da umrem
mrtav.gif

na sve to stigla tetka sad, stomak me otkida, sad ce djoku diklofen da stigne da odradi posao ako ga popijem na prepun stomak....baksuz :roll:

"pojedem vam mamu" :hahaha:
Tuci ga :mrgreen:
"Udaraj ga! Udri ga u glavu!" Lajanje na zvezde... kad Milic tuce kozlic :malav:
dobio sam repku od blentavizma. obzirom koliko me hejtuje dirljivo je nekako poteski što se morala oteti tom tako snažnom osećanju, pogaziti sopstveni ego itd kako bi pala u naručje još jačeg osećanja :heart:
Kurvvo jedna opet me varas!? :mafijas:
Znači prvo si srrao, onda si se prao... stvarno si divan... ma jok bre, ja tebe volim.

A i svalerka te voli... eto ja ostadoh jadna prevarena... :besna:

pa fala ti metlo :lol:

to je bila pisijada :rotf:
mazali smo joj flogocid, kakva nivea, nit nivea moze da pomogne kod toga nit sam luda to da mackam kucetu, to je u ravni sa lakiranjem noktiju pudlama :lol:
ogrubela joj koza na laktovima od sedenja na terasi na betonu

al mi ostalo u secanje, pa kad god vidim te fensi kremice kako se zenskice mackaju pomislim e da znate koliko se kucica time macka ne bi ste se toliko kurrcile :rotf:

Pa jakob ce to resiti. Budi bez brige :malav:

auuu sad cu da mu kazem sta si mu rekla :rotf:

- - - - - - - - - -

Tema: gledam.meksikanca po 30i put i pricam muzu kako mi je dobar ovaj bred pit a on mi pokazuje njegove slike i objasnjava kako je 23 godine stariji od mene... lepo mu kazem... pa ne bi ga ja sada... ali ovo u filmu... mmmmmm...

nikad ga nisam volela :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back