- Poruka
- 98.702
2 razlike...pihh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobio sam repku od blentavizma. obzirom koliko me hejtuje dirljivo je nekako poteski što se morala oteti tom tako snažnom osećanju, pogaziti sopstveni ego itd kako bi pala u naručje još jačeg osećanja![]()
išao sam da se istuširam, izvini što sam te mučio u iščekivanju sat i po vremena. nadam se da nisam previše pozledio tvoju osetljivost
znam da me voliš, zato i kažem nadam se da tih sat i po tišine nije bilo previše bolno. mogu zamisliti kroz kakve si muke prolazila
"Udaraj ga! Udri ga u glavu!" Lajanje na zvezde... kad Milic tuce kozlic"pojedem vam mamu"
Tuci ga![]()

Kurvvo jedna opet me varas!?dobio sam repku od blentavizma. obzirom koliko me hejtuje dirljivo je nekako poteski što se morala oteti tom tako snažnom osećanju, pogaziti sopstveni ego itd kako bi pala u naručje još jačeg osećanja![]()
Znači prvo si srrao, onda si se prao... stvarno si divan... ma jok bre, ja tebe volim.

hajde sada, otpevaj mi nešto od tajči

"Udaraj ga! Udri ga u glavu!" Lajanje na zvezde... kad Milic tuce kozlic
Kurvvo jedna opet me varas!?![]()
A i svalerka te voli... eto ja ostadoh jadna prevarena...![]()
idi proko u dupe
pojeli smo po pljesku, po kapucino i po sladoled...hranu ni na slici da vidim trenutno
sad brekcemo ko svinje, spasavamo se kiselom vodom
ocu da umrem Pogledajte prilog 375269
na sve to stigla tetka sad, stomak me otkida, sad ce djoku diklofen da stigne da odradi posao ako ga popijem na prepun stomak....baksuz![]()

mažem svoje grube suve dlanove nekim fensi šmensi kremama![]()

- - - - - - - - - -
Jbbga Čičak, nabavi mačku.
"Udaraj ga! Udri ga u glavu!" Lajanje na zvezde... kad Milic tuce kozlic
Kurvvo jedna opet me varas!?![]()
A i svalerka te voli... eto ja ostadoh jadna prevarena...![]()

cuti, kad je nama za kuce veterinar reko da joj mazemo nivea kremu![]()

Sad ce Djoka tebi da pomogne![]()
![]()
nemoj cickava nesto veliko sad nemam ga gde 
Jelsta se ti bunis...meni tenzija obeco da ce da me popicki, i cekam celo vece... nista![]()
Aj s jednom da varas ali s dve...džaba se svađate, ionako će vas nudla pudla sve pobiti![]()
koji bre djoka pa sad? ciji djokanemoj cickava nesto veliko sad nemam ga gde
![]()

pa fala ti metlo![]()

Pa jakob ce to resiti. Budi bez brige![]()

Tema: gledam.meksikanca po 30i put i pricam muzu kako mi je dobar ovaj bred pit a on mi pokazuje njegove slike i objasnjava kako je 23 godine stariji od mene... lepo mu kazem... pa ne bi ga ja sada... ali ovo u filmu... mmmmmm...