machinae
Domaćin
- Poruka
- 3.292
Trazim nesto sa holesterolom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja od jutros nista....sad cu da navalim
vratila se sa vezbanja,smejale mi se babe,kazu a bre ti najmladja a najvise stenjes.doslo mi da opalim nesto u fazonu sta cu kad sam strasna...al necu da ih plasim
nakupim se sa tim bakicama pozitivne energije,a i malo se istegnem
sad cu malo da prosetam bobu,pa da probam plasticni paradajz koji sam danas kupila
nisam ga jela od oktobra,bas mi se jede.ako ga dobro posolim i nauljim,mozda imi i zalici na nesto
Hbg zujali ceo dan...ima kad mogu tako neki dan da jedva jedem.... a ima kad na dva sata jedem....zavisi...kako bre nista![]()
...doduse i meni se desavalo kad sam bila tvojih godina da jedem maximalno 2x dnevno ili da zaboravim da jedem....pa onda nocu navalim
ali tad sam mogla i metabolizam je bio ok...sad ako jedem posle 9-10 uvece..haos...
Hbg zujali ceo dan...ima kad mogu tako neki dan da jedva jedem.... a ima kad na dva sata jedem....zavisi
Hbg zujali ceo dan...ima kad mogu tako neki dan da jedva jedem.... a ima kad na dva sata jedem....zavisi

Могу да не једенм цео дан, или чак два дана, али морам да спавам.Ja ne mogu da ne jedem ceo dan, onesvestim se![]()

Ubola sam "Ko to tamo peva" i sad nema sanse da promenim kanal, svi su protiv. Gledanje po milioniti put.![]()