Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vratila se sa vezbanja,smejale mi se babe,kazu a bre ti najmladja a najvise stenjes.doslo mi da opalim nesto u fazonu sta cu kad sam strasna...al necu da ih plasim
nakupim se sa tim bakicama pozitivne energije,a i malo se istegnem
sad cu malo da prosetam bobu,pa da probam plasticni paradajz koji sam danas kupila
nisam ga jela od oktobra,bas mi se jede.ako ga dobro posolim i nauljim,mozda imi i zalici na nesto

vratila se sa vezbanja,smejale mi se babe,kazu a bre ti najmladja a najvise stenjes.doslo mi da opalim nesto u fazonu sta cu kad sam strasna...al necu da ih plasim
nakupim se sa tim bakicama pozitivne energije,a i malo se istegnem
sad cu malo da prosetam bobu,pa da probam plasticni paradajz koji sam danas kupila
nisam ga jela od oktobra,bas mi se jede.ako ga dobro posolim i nauljim,mozda imi i zalici na nesto

...ja sam jela paradaiz oko nove godine i bio je bas ukusan, gde je i kako posrastao ne znam, ali sam se iznenadila da ima i ukusa i mirisa....

...bas ti zavidim na tim bakicama i tom istezanju, meni bi tako nesto prijalo, nikakvo jako skakanje i te fizikalije ali neke vezbe da istegnem
kicmu, i malo razmrdam zglobove bi mi dobro doslo..samo jos da saznam ima li to negde da mi bude zgodno da odem i vratim se...

Ja ne mogu da ne jedem ceo dan, onesvestim se :lol:
Могу да не једенм цео дан, или чак два дана, али морам да спавам.
Много пута сам излазио на испит( на ЕТФ-у је гро испита писмени од 4 сата) потпуно гладан, некада не бих ни кафу попио, додуше ја уопште нисам неки ,,кафарош", али ако сам био испавам све је било ОК.
Исто и током шаховских мечева, чоркуљам по 6 сати у континуитету и за све време попијем једну кафу, а цео дан нисам ништа појео, али као наспаван било је ја ножић, противник вратић па шта коме бог да!:mrgreen:

trenutno gledam neke slike, odoh da stavim vodu za nes, i da pustim muziku, dok se cera ne odluci da pere kosu, a ja je nazovi feniram

- - - - - - - - - -

inace pocela sam da savladavam tehniku feniranja
vec dosta napredujem
i to na bas dugoj kosi
trebalo bi da nabavim bolji fen i cetku
i bicu sasvim sasvim dobra

ja sad verzbam na cerki, na sebi slabo ide, al na detetu sam sve bolja :)

- - - - - - - - - -

pitala sam ovu svoju frizerku za neke cake i gledala je sta radi
al cu morati jos da je zovem, moram jos nesto da pitam
sve tako slucajno, sad je pravi momenat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back