Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad od mene žensko, posle sat vremena sam skontala da ćaskam sa ljudima i smejem se osmehom punim zuba i ostataka od proje.

je l proja bila i sa zeljem :lol;
e ono mace sto ima dve sise, sto mi je u gymu, ima svoje mace
sad imam dve macke
malo mace ima musave oci, ali je plasljivo i ne mogu da ga uhvatim da bi mu ocistila okice i eventualno dala pastu protiv parazita
sta sad da radim, sta?

Nikad od mene žensko, posle sat vremena sam skontala da ćaskam sa ljudima i smejem se osmehom punim zuba i ostataka od proje.
drugi put jedi sa spanacem sa pun ugodjaj
a nema bolje fore kad se svadjas sa nekim da mu mirno kazes,ej imas nesto izmedju zuba...:mrgreen:
Ja sam sinoc pala, i povredila nogu... :( sad boli ubi boze, jedva sam se odvukla do kupatila.... Vratila sam se u krevet, i chekam da se neko od ukucana pojavi, da mi skuva kafu, i donese cigare... :(

nema cigara,ti sad treba da dojis:mrgreen:
inace i ja sam pala,ima skoro mesec dana,mislim da sam slomila neku koscicu u stopalu jer me i dalje boli kad hodam,ali lunasa rece da njoj nisu stavljali gips,pa onda ni ne idem kod dr

drugi put jedi sa spanacem sa pun ugodjaj
a nema bolje fore kad se svadjas sa nekim da mu mirno kazes,ej imas nesto izmedju zuba...:mrgreen:

nema cigara,ti sad treba da dojis:mrgreen:
inace i ja sam pala,ima skoro mesec dana,mislim da sam slomila neku koscicu u stopalu jer me i dalje boli kad hodam,ali lunasa rece da njoj nisu stavljali gips,pa onda ni ne idem kod dr

Ja kod doktora ne mogu ni da odem, nemam overenu knjizicu... :lol:
Pa nadam se da nishta nije naprslo... :/ a shto se cigara tiche, pa pre bih se hrane odrekla, nego cigara... :lol: :p

je l proja bila i sa zeljem :lol;
e ono mace sto ima dve sise, sto mi je u gymu, ima svoje mace
sad imam dve macke
malo mace ima musave oci, ali je plasljivo i ne mogu da ga uhvatim da bi mu ocistila okice i eventualno dala pastu protiv parazita
sta sad da radim, sta?

Pa polako ga pripitomi, ne znam šta drugo da ti kažem.
Ne postoji univerzalna zamka za mačiće :))))

mi smo skoro ganjali mače, zavuklo se iznad točka komšijskih kola. ni mrtvo da siđe, plašljivo, nepoverljivo. do 2 noću se na smenu ebavao deo komšiluka koji ima što kerove, što mačke, dozivali ga, coktali, zavlačili ruke, udarali po karoseriji, ma ono ni makac.
na kraju smo sirotog veta zvali da dodje i donese onaj kavez lovilicu, unutra stavili hranu i odmakli se. sad se baškari kod komšinicine svekrve na placu , đubre jedno.

tako zavidim ljudima koji idu na ovakve stvari...zivot prodje ja sam samo bila na kobasicijadi u turiji,mo0j muz jako ne voli takve stvari a ja obozavam

- - - - - - - - - -

inace smrdim za sve pare i kucu sam kontaminirala...dinstam kilo i po luka za sataras...kad se vrate muski,bice:bljuc:

pa ovo je ovde na marini dorcol pa nije mi frka da odem, svake godine idem da se udavim u ribljoj corbi :zaljubljena:

hteli na rostiljijadu ali karta 2000 pa hotel spavanje 5000...da se nisu malo precenili, tako da smo odustali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back