Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ni to nije problem ima da se kupi majca pa staru bacis u konejnjer za zrveni krst

da mi bas imamo kontejnere za crveni krst:)
nas svaki kontejner je za crveni krst
a bila sam sokirana kod sestre u kanadi,ima stvarno kontejner,ljudi donesu svoje stvari koje vise ne nose,a tamo se stvari nose jednu sezonu i cao i stavljaju u neki veliki cist kontejner.dodje kome treba pa uzme
kakvo je stanje kod nas,to bi nase cige sutra prodale meni na najlonu :lol:

da mi bas imamo kontejnere za crveni krst:)
nas svaki kontejner je za crveni krst
a bila sam sokirana kod sestre u kanadi,ima stvarno kontejner,ljudi donesu svoje stvari koje vise ne nose,a tamo se stvari nose jednu sezonu i cao i stavljaju u neki veliki cist kontejner.dodje kome treba pa uzme
kakvo je stanje kod nas,to bi nase cige sutra prodale meni na najlonu :lol:
nasmeja me za boldovano
:lol:

pa i ovde se desava da povremeno izvlace stvari iz kontenjera
a kad se napuni staccljaju ispred, a moj komsa 15 na socialnom, uzeo par stvari sve markirano

Njupam slatku palacinku u pekari....mackic mrsavi se mota okolo al niko da baci nista...uzedoh mu osminu bureka sa mesom i raskomadala...pa smo zajedno njupali dusica :heart: svako svoje :lol:
Ali mudrica pojeo samo deo sa mesom, oni delovi testa bez mesa nisu zanimljivi :zcepanje: Pokvarenjak mali
Moram priznati da se slazem sa njegovim misljenjem, nije im neki burek u ovoj pekari :lol:

Razmisljam da li bi trebalo da komentarisem tekst i fotografije. http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=839899 Izdvojicu ipak par:

kredo.jpg

Ova fotografija je asocijacija na moju kolegicu Almu (srednja, ZG):

1372855544_nataliya-ragozina-penthouse-08.jpg

A s obzirom da jedna ovdasnja Mila ceka reakciju hajde da onda postavim i fotografiju koja se meni ucinila kao njena interpretacija M. Jovovic:

22415.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back