Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
uhh, es zaebano pogotovo kad si sama i zavisiš od drugih... u ovom slučaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je vama ,bolje da krenete samnom do Borče da pečemo paprike
dižem se na noge lagane,kuma zoveNikad od mene žensko, posle sat vremena sam skontala da ćaskam sa ljudima i smejem se osmehom punim zuba i ostataka od proje.
drugi put jedi sa spanacem sa pun ugodjajNikad od mene žensko, posle sat vremena sam skontala da ćaskam sa ljudima i smejem se osmehom punim zuba i ostataka od proje.

Ja sam sinoc pala, i povredila nogu...sad boli ubi boze, jedva sam se odvukla do kupatila.... Vratila sam se u krevet, i chekam da se neko od ukucana pojavi, da mi skuva kafu, i donese cigare...
![]()

drugi put jedi sa spanacem sa pun ugodjaj
a nema bolje fore kad se svadjas sa nekim da mu mirno kazes,ej imas nesto izmedju zuba...
nema cigara,ti sad treba da dojis
inace i ja sam pala,ima skoro mesec dana,mislim da sam slomila neku koscicu u stopalu jer me i dalje boli kad hodam,ali lunasa rece da njoj nisu stavljali gips,pa onda ni ne idem kod dr

njam njamPoceo fish festnjam njam

je l proja bila i sa zeljem :lol;
e ono mace sto ima dve sise, sto mi je u gymu, ima svoje mace
sad imam dve macke
malo mace ima musave oci, ali je plasljivo i ne mogu da ga uhvatim da bi mu ocistila okice i eventualno dala pastu protiv parazita
sta sad da radim, sta?
)))tako zavidim ljudima koji idu na ovakve stvari...zivot prodje ja sam samo bila na kobasicijadi u turiji,mo0j muz jako ne voli takve stvari a ja obozavam
- - - - - - - - - -
inace smrdim za sve pare i kucu sam kontaminirala...dinstam kilo i po luka za sataras...kad se vrate muski,bice![]()

mora da pliva negde