Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
ja sam vrlo jednostavan muškarac, ne treba mi mnogo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Жалосно је да људи морају да зајме да би се лечили. Здравље је дефинитивно постало роба.
Ишла сам пре неки дан у Клинички центар да закажем неки преглед за маму. Пуна је цела 2016. година, АЛО! Нема термина пре 2017!
....strasno je ali to nam je sto nam je...
Зато приватници трљају руке. Мораће и она тако, ко ће да чека годину и по, јбт.
..mozda ima u drugoj bolnici taj preged, raspitaj se....pre nego sto ode kod privatnika...
..evo vidi ove sto rade magnet, podelili su telo na sitne delove i za sve to deru narod....naravno ko ima da plati...ja nemam pa moram cekati
neki datum da to snimim...ili da prodam stan, m?
Pa 280.000 mozda ne mogu da joj stvorim odmah. A 250 e je cifra koju bi pozajmila od zelenasa ako treba...
...kada nemas ni 2000 tih 20 ti dodje kao pola miliona jer ne mozes da ih magijom stvoris...ali nije ni za pricu.Не знам шта да ти кажем.
samo sto neki to nikad nece da nauce...
......a sto moras da komentarises tako privatnu stvar...kada nemas ni 2000 tih 20 ti dodje kao pola miliona jer ne mozes da ih magijom stvoris...ali nije ni za pricu.
Moram.
Zato sto ljudi nisu svesni da se te pare potrose na gluposti a ovamo je zdravlje u pitanju...
Пара нема!
Jes zivimo od vazduha... a ti svakodnevno popusis 300 din... mani me te price
ne moze covek ni da ode da piski,vecito nesto propustim
dodje mi da stavim pelenu...

Pa da znas... probaj...
Ili kupi android pa ga nosi i u klozet

ima puno pravo da se ljuti svako koga nazivaju gejom ako to nije...da bi se smirile strasti na temi i da ne bi bilo kaznjavanja, privremeno je zakljucana...i molim vas da vise ne raspravljamo o tome

ima puno pravo da se ljuti svako koga nazivaju gejom ako to nije...da bi se smirile strasti na temi i da ne bi bilo kaznjavanja, rivremeno je zakljucana...i molim vas da vise ne raspravljamo o tome