Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Жалосно је да људи морају да зајме да би се лечили. Здравље је дефинитивно постало роба.

Ишла сам пре неки дан у Клинички центар да закажем неки преглед за маму. Пуна је цела 2016. година, АЛО! Нема термина пре 2017!

....strasno je ali to nam je sto nam je...

Зато приватници трљају руке. Мораће и она тако, ко ће да чека годину и по, јбт.

..mozda ima u drugoj bolnici taj preged, raspitaj se....pre nego sto ode kod privatnika...

..evo vidi ove sto rade magnet, podelili su telo na sitne delove i za sve to deru narod....naravno ko ima da plati...ja nemam pa moram cekati
neki datum da to snimim...ili da prodam stan, m?

...sta radim...uh, nakon stresa...beskrajna prica...ali dodju i takvi dani...pa sada drzim u ruci dragu pastelnu solju sa starinskim ruzama u kojoj se pusi caj, bacam pogled na Maju pitajuci se kako sam propustila ovaj video do sada, c c c, rob sam navika, uvek gledam isti Bolero...pricam sa sestrom i pisem nesto...planiram izlet...vala sam ga zasluzila:(...

Moj ćale je dva puta kao zdrav i vitalan gospodin čovek peške i sa torbicom preko ramena došetao do Instituta u Kamenici, na osnovu uputa lekara, sa pričom "dobar dan, evo meni dali neki uput, pa ja došao da se javim". I oba puta je zadržan po hitnom postupku, uz sve moguće rezonance, ceteove i ostalo.. prvi put je operisan i u srce i aortu su mu ugrađena sva moguća čudesa koja je moguće ugraditi, a drugi put je otpušten nakon par dana sa napomenom da se javi za tri meseca, radi ponavljanja cetea.

Naravoučenije: znam da je zdravstvo u Srbiji bljak, ali je ipak makar donekle utešno saznanje da onaj čovek kome nisu zakazali taj CT po kratkom postupku ipak nije hitan skučaj.

ima puno pravo da se ljuti svako koga nazivaju gejom ako to nije...da bi se smirile strasti na temi i da ne bi bilo kaznjavanja, privremeno je zakljucana...i molim vas da vise ne raspravljamo o tome

tehnicki, niko nikog nije nazvao gejem
sve sam prochitala
sta cu, brzo chitam
i na kraju krajeva, u pitanju je zaebancija
ako mladi gospon nije sposoban za zaebanciju
onda ga lijepo sklonite s teme i sve super

A znao sam da će izbiti pičvajz, ta tema je bila tempirana bomba. Ali nije moralo da se sve desi i pobriše dok ja živim stvarni život među ljudima napolju.
Ko će da prepriča?

ima puno pravo da se ljuti svako koga nazivaju gejom ako to nije...da bi se smirile strasti na temi i da ne bi bilo kaznjavanja, rivremeno je zakljucana...i molim vas da vise ne raspravljamo o tome

Jer zbog zašto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back