Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam kako je moguce da sam tako vesta da zeznem nesto, koji me djavo terao da cackam i menjam kad sam videla da nije kao sto je bilo, e ps super sad cu se sa laptopa prijaviti na Krstu ko zna kad....ooooo ludaku ludi sve moras da cackas :dash::besna:

Danas mi je dan D.
Mm me nervira... opusten do koske... tu je a nije tu...
Taman deci uvedem neki red... dodje neradni dan, kao sto je danas, Velika Gospojina, i sad je on kuci ceo dan i kulira... probudi mi medu i sad sanse nema da ce zaspati. :besna: A meni se to nikad ne desi! Ma nikad!
Vreme koje sam mislila da provedem u miru! Jedinih sat vremena tisine dnevno, on mi svojim opustenim stavom pokvari...
Ma evo ti sad se zabavljaj sa njih... za sat dva ce biti opet kenjkav umoran nenaspavan!!!
Puno babica kilava deca oduvek bilo!!!
Najlakse mi je kad sam sama sa njima!!!

Uh kakav dan! Napeta sam kao struna...
Idem do grada da odradim bar neki deo posla... ne mogu vise

drapam se i mackam se
ladno sam izgorela za par sati tumaranja nbg-om :roll:
vidim drapam se u predelu ramena vrata i dekoltea..... i pogledam se i im sta da vidim, crveni se :roll:
o hebem ti nbg i radno vreme ovih idiota po najvecem suncu

- - - - - - - - - -

Razmisljam kako je moguce da sam tako vesta da zeznem nesto, koji me djavo terao da cackam i menjam kad sam videla da nije kao sto je bilo, e ps super sad cu se sa laptopa prijaviti na Krstu ko zna kad....ooooo ludaku ludi sve moras da cackas :dash::besna:

zar lap nije kod minjonceta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back