gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
I sad razmisljam sta bih od ta tri izabrala da mogu da biram, a mora biti jedno...
I hbm me neodlucnu...
I hbm me neodlucnu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad razmisljam sta bih od ta tri izabrala da mogu da biram, a mora biti jedno...
I hbm me neodlucnu...
spremam se polako kuci, samo da ne izmisli nesto u petak u pola 5 sto mora neodlozno da se uradi
- - - - - - - - - -
sta da biras? malboro, malboro, marlboro ?![]()
Prolazi ulicom neka odrasla budala cije papuce krekecu toliko glasno (nekad je bila fora za decu da papuce zvizducu ili svetlucaju), da su se sva moja pseta prenula iz dubokog sna i otrcala do kapije sa upitnicima iznad glave.![]()
Gde to moze da se kupi??![]()
Pojma nemam, a necu ni da pitam, plasim se izletece mi, jer znam neke koji bi otrcali da kupe.![]()
uf
sad mi8 ova sa zone salje jos jedan ugovor da napravim
a mislim sace pola 5
nista onda cu u utorak
u ponedeljak ne radim, i na kraju krajeva zasto neko ceka kraj radnog vremena da nesto uradi
Odlucila sam da rodim bebu pandu... i decko je odlucio da napravi bebu pandu... i sad samo da smislimo kako od dva humanoida da nastane beba panda.. eh zivote kurwo..![]()
Ahahaha... hocu pandu a ne grizlija.
Jjebo te kako ovi ljudi u kopitarevoj ne izvrse masovno samoubistvo
Po ceo dan cika vika dranje kvazi plakanje derladi u parku...majcice uzasa
Pa sto bi ljudima smetala deca i njihovo dernjosanje...
Ma jok brate.. nego da li bih da moram da biram imala inteligenciju i empirijski duh Marije Kiri... lepotu Jelene Rozge ili retoricku moc Sokrata...
I ne mogu da se odlucim sta je vaznije..![]()
A tebi kao ne smeta??![]()
A tebi kao ne smeta??![]()
Najvazniji je dobar karakter. On je temelj svega.
- - - - - - - - - -
To je muzika.
Ne brate... ni ne cujem ih... presece me kad cujem matore konje kako se tuku i svadjaju... ali to mi ne smeta... nije zvuk koji moze da me uznemiri sam po sebi jer nije negativan...
- - - - - - - - - -
To vec imam.. kad me zenis??