Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da al ne umiremo ovde od gladi pa da je frka
Mislim problem jos ne postoji,jos ne znamo ô cemu se tacno radi
Ali ja eto razmisljam
Da je plata malo veca nego ovde rekla bih "nema sanse idi ako hoces sam a nas dve ostajemo" :malav:

ja bi isla za parama. :lol:

ne znam kako je u frnacuskoj, ali u svajcarskoj skupljaju te neke sate, pa su zato malo- malo pa na nekom mini odmoru. znam ova familija od moje frendice zive u cirihu i stalno neki odmor imaju. al ne znam tacno kako u svakom slucaju je lepo. :mrgreen:

Ja imam dva meseca odmora plus koji dan tamo vamo sto skupimo od tih sati
Al sam daleko od 130 000 godisnje
Mislim zavisi od ugovora,da l ti se prekovremeno placa ili nadoknadjuje ili radis za slavu (bilo je I toga)

Otkud dva meseca godisnji, osim ako si uciteljica...kao sto nisi? Koliko sam ja upoznat placeni godisnji u FR imas 2,5 dana u mesecu....to dodje 30 dana u godini tj. 6 nedelja. Ovde imas 25 dana tj. 5 nedelja s´tim da imas pravo na dve nedelje postede roditelja kad su ti deca bolesna...plus u mojoj bransi mogu uzimati koliko hocu slobodnih dana na osnovu prekovremenih sati. Njih mogu ili da isplatim ili da uzimam slobodne dane.
130.000 CHF ili EUR? Za Svajcarsku to i nije neka ogromna lova s´obzirom koliko je tamo sve skupo. Kapiram da je cifra bruto a ne neto plata tako da odbij jos od toga nekih 40-50%m pa ti vidi.

Pa imam :malav: ne moras bas sve da znas
Sve zavisi od ugovora kazem ti ,

O.K., nebitno.
Vidis, ja nisam od tih lencuga kojima treba dva meseca odmora. :mrgreen:
Nadjem li super poslic u Jamerikama - otisao sam. Iako tamo uglavnom nemaju vise od 10 dana godisnjeg u godini. Kao da mi treba kada bih se uvalio n na Floridu...zabole me bar za godisnji. Ali, kao sto rekoh, morala bi biti bombasticna ponuda...i ovde mi je super pa ne mora po svaku cenu.

Mi smo vratili zelenu kartu :lol:
Ja vise cenim sada da uzivam I ne radim a za platu samo da imam za pristojan zivot
Mm misli isto kao ti al to je vas muski problem :malav:
Nema sanse da bi mi 10 dana bilo ok :aha:

Lako je ziveti lagodan zivot na nasoj grbaci. Zenski mozak. :rtfm: :mrgreen:
Koji ce mi na Floridi vise? Svaki dan mogu na plazu da odem...te dve nedelje godisnjeg zimi odem u Kitzbühel, malo droga zemske ovo-ono... :mrgreen:

joj bokica
ja bi mu bio kućni rob
ova se premišlja za poso
:))

Ima nade za tu opciju....kako je krenuo odjebbace zenski svet na kraju, samo polako. :lol:
Mani je, nece to nikad raditi...ali zato uvek ima izgovor zasto nece da radi.

- - - - - - - - - -

Ma idi bre
Sve dok te mama81 ne probudi oklagijom :malav:

Ma kakvi...i njoj nista nece faliti. Tu ste uvek tolerante kada vam se ugodi. Tada covek moze sebi nekad i oduska da da. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back