..pa idi, sto ne ides, da nemas gde pa da razumem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..sto ne spakujes decu pa ne odes lepo sama na more ili planinu, ne moras da uplacujes i ne znam sta, samo ti treba volja...i dogovor u kuci za tako nesto....
 ..pa idi, sto ne ides, da nemas gde pa da razumem...

Ouuuuuu Darlingishice, hvala na vasem kratkom prisustvu.
Pa sta ako je jeo samo kupus salatu. Izgleda mu trebaju elektroliti. Daj mu i rasol da pije. Jedan dan ciscenja organizma je zdrava stvar.
Nego kako si ti opasna fajterko? Jel si postila juce?

...nisam dugoAfro hvala ti na lepoj nameri... ali ja sama sa njih dvoje bi bio sjajan scenarijo za ludacku kosulju... ili bar hronican umor!
Pa ne pada mi na pamet. Ali na pamet!
Oni imaju 4 i 2 godine. Tj.sad ce... jos malo. Mala u pelenama. Na svakih 15 minuta neko dreci jer se svadjaju i takmice i uvek hoce jedno te isto. Non stop neko nesto trazi.
Mama daj mi...
da jedem
igracku
Kaki mi se
hlcu nosu
piski mi se
polila sam se
gladna sam
zedan sam
gladna sam
hocu napolje
hocu da crtam
hocu da igram
a ja 16 miliona puta kazem "ne nenenenenennenene ne ne ne to ne diraj pazi cuvaj se ne ne ne ne ne ne ne ns ns ne gledaj ne ne skupi skloni pospremi obrisi se... ne ne ne ne ..."
![]()
Cime da idem sa njima?
Ja sama kolima?
Po ovom ledu?
Ko ce da ih juri po ulici kad krenu na dve razlicite strane a kola naidju?
Pa nisam.ja sebi dusmanin.
Iovako se tresem. Meni pripreme ne trebaju. Treba mi ODMOR
...avionom, ti to sebi mozes da priustis....
...a ovo sve bi se sredilo kad bi bili sami i kad bi ti negde nesto promenila..ali necemo o tome, svako prema sebi neka radi,
ja samo mislim da bi ti prijalo, a ne bi ti bilo toliko tesko koliko ti to iskarikiras...no dobro...u tom slucaju ces se odmoriti
negde tamo kad krenu u srednju skolu....

u sto mrzim pseta, to bre smrdi, zavija, laje, dere se, robovska kreatura. downgraded, evoluciono propale kreature ukrstane i odomacene vukove smatraju ljude za vodje chopora jer su samo u choporu mogli da love.
ropske duse

da sigurna sam da je dobar bebisiterBas je uzasan... ako ga niko nece... posaljite ga kod mene... mozda izbije ovu napetost iz mene... ili bar stitnu
Ako nista nek mi bar decu pricuva![]()

e srce si, pravoPa ovaj put samnom. Ne brini, uguracemo i tebe negde.![]()

e srce si, pravo![]()

slatki kupus uz sarmu od kiselog kupusa...
to samo on može i niko više...
postilo se,postilo...uz dimljenog šarana...sve po protokolu...
eo da te...nisam dugo
Jedem rucak i pijem vino od cimera. Bas sam lepo izabrala ovoga puta![]()
Svi smo srculencad![]()
Ja stvarno verujem da ti imas najbolju nameru i zamisao ali meni to nije odmor. Ja sama sa njih dvoje=umor.
Nas dvoje sa njih dvoje=odmor.
Ajd da kazemo da ne mogu da priustim. Bice nam lakse
Da mogu verovatno bi 5 puta do sada otisla kod brata.
Ја ладим пиво на тераси. Убили смо се од подварка са кобасицом, не могу да се напијем воде.
On mi predocio da ima suvlaki ovde iza coska. U iskusenju sam da idem da nam kupim po jedan. Vino grcko.

ma da
a za tebe, da ti posaljem asistenta za skidanje novogodisnjih ukrasa
ovo mi poslao drug, a ja mu rekla - nemoj bre te gologuzane od pocetka godine, daj nesto stabilnije
Pogledajte prilog 369353

Ја ладим пиво на тераси. Убили смо се од подварка са кобасицом, не могу да се напијем воде.

Navukoh se na belgijsko pivo ybg
![]()
mogao bih da ubijem jedno![]()

al si ti neki nadrk lik
Pogledajte prilog 369360
da sigurna sam da je dobar bebisiter
e srce si, pravo![]()