Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam do sad nikad...al moje mladje dete navalilo ajde pa ajde
i sad cekam da mi se digne...:rotf:

...i sta bi, dize li se...moja se ispekla eno je kao hleb narasla velika, taman ima sutra da jedemo i uzivamo.....

..a htela sam da kao zapamtim gde je parica, ma kakvi nema sanse...ovog puta ce bas biti ko bude srecne ruke...

- - - - - - - - - -

ja nisam imala problem da razumem, cak je bilo i reci da ne provalim da je greska....sad se postavlja pitanje ko je ludji, dal mobilni dal ja koja ga razumem :lol:

ima ona fora da je dovoljno da je prvo i zadnje slovo na mestu u reci, ostala slova mogu da budu izmesana, i da ce mozak automatski da prepozna sta pise
ima i tekstova napisanih tako, savrseno se citaju
mozgic je cudo :lol:

- - - - - - - - - -

http://www.telegraf.rs/vesti/1419362-ako-ovo-mozete-da-procitate-imate-ozbiljan-poremecaj-foto

Stara-fora-620x350.jpg

evo ga
ja citam bez problema :rotf: sto se mene tice afro mobilni ti radio savrseno

...eeeeeeeeeeee pa vidis, i ja citam to bez problema, a i ono sam verovatno zato propustala greske, jer ih nisam videla :lol: cudo jedno...

Pa vidis da hocu ali nisam stigla ovde... kasno sam se setila... i javljam mojima da uzmu usput ali necu bas debil da ispadam i placam trostruko vise. Zato pitam

- - - - - - - - - -

Nije stvar u poklonu. Poklon je nesto drugo. Ovo hocu da bude sitnica a znam.koliko su se moji obradovali tome. Ali sto bih davala triput vise. Onda bolje kupiti tamo 3 komada

pojela dva parceta cesnice,ne da sam je zamastila...
sad mi zao da perem zube,greota je ovaj ukus ispirati...
i usla na mail,nisam ulazila danima,kad stoji od crnogorca,sve ti sretno bilo i da te udamo ove godine...
sva sam se preznojila

pojela dva parceta cesnice,ne da sam je zamastila...
sad mi zao da perem zube,greota je ovaj ukus ispirati...
i usla na mail,nisam ulazila danima,kad stoji od crnogorca,sve ti sretno bilo i da te udamo ove godine...
sva sam se preznojila

sluti ti da menjas veru i ostanes bez bozica :)
citam pre neki dan neku exclusive :navodnik: kurir, informer,alo stile, vest
kaze negde u indiji devojka se udala i zivi sa petoricom muskaraca
imaju jedno dete
i njena izjava kao svako vece se drugom posveti, a ovako je sigurnija je re bezbednija posto petorica brinu o njoj i njenom detetu.. a zive u jednoj prostoriji
e da i braca su u pitanju
i kao svima super
a slika ispred njihovog doma - ocaj i beda, stracara koja samo sto se ne srusi..mala soba tri sa tri
i komentarise neki lik ispod - al si ih izabrala, svaka cast kako si se usrecila

- - - - - - - - - -

kafenišem i gledam kroz prozor da li je ovo padala ledena kiša, kao skrama po betonu da je

ja izvela retriverku do sumice da piski..samo sto nisam izginula kad smo prelazile ulicu
posle se mislim, sledeci put moram pristojno da se obucem, ne daj boze da sam pala i slomila nogu, a ja na sebi samo spavacicu i bade mantil..i cupave cizme na bosu nogu

znači devojke da se spremim da overim beton kad izađem napolje a moram da idem,
Divka bre šta fali spavaljki, bar lako nameste gips, ne mora da se seku pantalone ;)

i to sto kazes :)
cuti bre daleko bilo, juce padne sestrin kolega ispred firme i polomi kuk..kaze da je arlaukao i da nisu od bolova mogli da ga pomere sve dok nije dosla hitna pomoc..polomio vrat femura i sreca da su imali rezervni deo na ortopediji pa su ga odmah operisali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back