Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Размишљам о судбини Србије.
Dokona si. Hoces da ti zaposlim um necim bitnijim? Daj mi predlog neke ukusne paradajz salate recept za projice
ostavi sise na miru, ako su prekinule ne cimaj hormone da ponovo divljaju :sad2:
kapiram da su sise jedva cekale da prekinu :lol:

Necu. Sad mi E.krece u jaslice, sad joj bas treba.
Ako krene naravno... ako ne krene nikom nista... ali krenuce ;)

Била вечерас у граду и суочила се са најездом Арапа.

znam gledam to cesto
ne znam brate al ima onih sto kupuju po uscu vidi se da neko donira te pare, dal rodjaci iz svabije, dal isis heroin belo robje ko ce ga znati
al ovi sto spavaju po zemlji oko stanice vidi se beda, muka, uzas, ne znam meni je tih zao bas, mucno za gledati, nikome ne pozeleti

Dokona si. Hoces da ti zaposlim um necim bitnijim? Daj mi predlog neke ukusne paradajz salate recept za projice

Нека сам докона ако ти тако кажеш. :lol:

Рецепт за парадајз салату? Си озбиљна или се зезаш?

И какве пројице, **** ми се за пројице а верујем и твојим гостима.

Necu. Sad mi E.krece u jaslice, sad joj bas treba.
Ako krene naravno... ako ne krene nikom nista... ali krenuce ;)

krenuce ako iniciras, al nemoj ozbiljno ti ovo dobronamerno kazem bez zezanja i podbadanja, nemoj za dobrodit svojih sisa i opsteg zdravlja, dosta je bilo, odmori i obnovi telo
mora neko da me vodi na bora bora, sta cu ako mi propadnes

znam gledam to cesto
ne znam brate al ima onih sto kupuju po uscu vidi se da neko donira te pare, dal rodjaci iz svabije, dal isis heroin belo robje ko ce ga znati
al ovi sto spavaj po zemlji oko stanice vidi se beda, muka, uzas, ne znam meni je tih zao bas, mucno za gledati, nikome ne pozeleti

Пуне су их мењачнице жено.

A zasto oni nagrcu u evropu?
Jel neki rat kod njih?
Mislim neki novi... sem onih koji traju vec milion godina ili su se razmnozili previse
Pretpostavka je da, ko god je napustio svoj dom da bi spavao u parku sa sitnom decom negde u tuđini, gladan i žedan - to čini jer spasava živu glavu.

Postaje više nego odvratno to sprdanje, prozivanje po bilo kom osnovu i verbalno iživljavanje u komentima po online medijima i forumima nad tim ljudima koji beže od smrti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back