- Poruka
- 98.702
Pa naravno da vas Cicak troluje... msm iz vas ispliva sva ona malodusnost i glupava zloba kad nju napadate... istroluje vas za sve pare i ode...
stas kad nisam svetica kao ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da vas Cicak troluje... msm iz vas ispliva sva ona malodusnost i glupava zloba kad nju napadate... istroluje vas za sve pare i ode...

bicu njihov psihoterapeut 
Nikad sisanje nije bilo problem.
Nastavila da dojim.
Nisam se izmuzavala a one se nisu punile. Ma ni za bocu.
Sad cini mi se i nema mleka ali krenuce za koji dan.

Кад не обећаваш најављујеш.Nisam videla da ista obecavam... u procesu sam. Proces moze da se nastavi ili prekine. Malo logike i upotrebe istr ti ne bi bilo na odmet...
U sustini nisam u fazonu raspravljanja sa tobom i Kamelom vcras...
Размишљам о судбини Србије.
stas kad nisam svetica kao ti![]()

Nisi vala... al' malo ko to moze bit...
Ne morate se truditi, nedostizne su vam te visine...

Размишљам о судбини Србије.
nemoj majke ti, sta ce ti te crne misli
Eh da mi je dinar po svakom zivcu... sad bi bila sa metlom na bora bori![]()

Dokona si. Hoces da ti zaposlim um necim bitnijim? Daj mi predlog neke ukusne paradajz salate recept za projiceРазмишљам о судбини Србије.
ostavi sise na miru, ako su prekinule ne cimaj hormone da ponovo divljaju
kapiram da su sise jedva cekale da prekinu![]()
Била вечерас у граду и суочила се са најездом Арапа.
Dokona si. Hoces da ti zaposlim um necim bitnijim? Daj mi predlog neke ukusne paradajz salate recept za projice

Dokona si. Hoces da ti zaposlim um necim bitnijim? Daj mi predlog neke ukusne paradajz salate recept za projice
Necu. Sad mi E.krece u jaslice, sad joj bas treba.
Ako krene naravno... ako ne krene nikom nista... ali krenuce![]()
znam gledam to cesto
ne znam brate al ima onih sto kupuju po uscu vidi se da neko donira te pare, dal rodjaci iz svabije, dal isis heroin belo robje ko ce ga znati
al ovi sto spavaj po zemlji oko stanice vidi se beda, muka, uzas, ne znam meni je tih zao bas, mucno za gledati, nikome ne pozeleti
Пуне су их мењачнице жено.
A zasto oni nagrcu u evropu?
Jel neki rat kod njih?
Mislim neki novi... sem onih koji traju vec milion godina ili su se razmnozili previse

znam videla sam isped western union guzve u redovima cekaju...neko salje
al ima i ovih bednijih, njih mi zao stvarno
Pretpostavka je da, ko god je napustio svoj dom da bi spavao u parku sa sitnom decom negde u tuđini, gladan i žedan - to čini jer spasava živu glavu.A zasto oni nagrcu u evropu?
Jel neki rat kod njih?
Mislim neki novi... sem onih koji traju vec milion godina ili su se razmnozili previse