sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi su puni kontradiktornosti.
Upoznam.zenu koja me.samo vera vera Bog Bog... a onda nege usput skontam.da joj muz jos nije razveden od bivse zene.

Koliko dugo se uopste razvodi?
Dete im vec 5 godina a on se jos nije razveo od bivse... sa kojom ima decu...

- - - - - - - - - -

to valjda ide tako po automatizmu, sto vise imaju vise kukaju :lol:
motka :aha:

Zapitam se koliko su trosili kad sad kukaju...
zive kao lordovi... ali kukaju kao cigani...

- - - - - - - - - -

Cega se sve naslusam u svakodnevnom zivotu... treba mi stvarno neki filter... folder risajkl bin...
jedni mi kukaju nemaju nemaju nemaju... prave svadbu ali nemaju bla bla... i onda u jednom momentu kao dace 15oo e za vencanicu

ponekad pomislim da zivim na saturnu

Upoznam.zenu koja me.samo vera vera Bog Bog... a onda nege usput skontam.da joj muz jos nije razveden od bivse zene.

ako je sporazumno moze za par nedelja bukvalno
ako nije onda vala ne znam, moze da se otegne ihaaa

skup razvod majku im 12 000 taksa samo, a za vencanja ima i besplatnih dana :lol:
ja bih to obrnula, pa da paze malo kad se odlucuju na to a ne da se igraju brakova :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Zapitam se koliko su trosili kad sad kukaju...
zive kao lordovi... ali kukaju kao cigani...

- - - - - - - - - -

Cega se sve naslusam u svakodnevnom zivotu... treba mi stvarno neki filter... folder risajkl bin...
jedni mi kukaju nemaju nemaju nemaju... prave svadbu ali nemaju bla bla... i onda u jednom momentu kao dace 15oo e za vencanicu

znam takvih kolko oces....ne znam u cemu je stos...al mi se gade
al defiitivno treba sebi ugraditi neki filter da samo udje i izadje informacija, jer u suprotnom odose zivci ako sve obradjujes

ako je sporazumno moze za par nedelja bukvalno
ako nije onda vala ne znam, moze da se otegne ihaaa

skup razvod majku im 12 000 taksa samo, a za vencanja ima i besplatnih dana :lol:
ja bih to obrnula, pa da paze malo kad se odlucuju na to a ne da se igraju brakova :lol:

Ali kad ti neko prica o bozinim zapovestima i sve po ps i ne psuje i davi davi davi... sve ispravno sve sve sve... a onda kao pocne muz nerazveden ovo ovako ovo onako... ja ko na marsu

Зато ја и кажем да људи много лажу. Нема се нема па тап свадба од 300 људи.

Ali kad ti neko prica o bozinim zapovestima i sve po ps i ne psuje i davi davi davi... sve ispravno sve sve sve... a onda kao pocne muz nerazveden ovo ovako ovo onako... ja ko na marsu

uvek ali uvek bez izuzetka ti tavi zesci vernici imaju prasinu pod tepihom, samo treba da sacekas da iskoci
uvek
mislim da je to i nekako povezano, znas ono kurrve svetice sistem....kad iz jedne krajnosti odu u drugu....takoreci peru se...zassirali su pa sad kao aj se procistimo

Мислим да има људи који имају и готов новац који су слагали годинама, једући притом маргарин и паштету.

Такве посебно обожавам.

ja sam imala prilike jako puno (kroz jedan od poslica) da sretnem ljudi koji su u stanju da im se vrti u glavi od gladi ali da nece da trose pare na hranu pa onda bum cipele tamo neke marke da ga ebem ja se ne razumem u te kreatore, jakne, plazme, mobilni i sl....
bukvalno za dorucak pasteta, rucak nema, a vecera margarin, jos ako se uvale preko dana kod nekoga da mezetnu na tudj racun odlicno taj dan nece pasti u nesvet
i stalno kukaju malokrvni bolesni lose ovo ono, para naravno nema, starno su lose bledi i bez para siroti, a bling bling po sebi od stvari

ja sam imala prilike jako puno (kroz jedan od poslica) da sretnem ljudi koji su u stanju da im se vrti u glavi od gladi ali da nece da trose pare na hranu pa onda bum cipele tamo neke marke da ga ebem ja se ne razumem u te kreatore, jakne, plazme, mobilni i sl....
bukvalno za dorucak pasteta, rucak nema, a vecera margarin, jos ako se uvale preko dana kod nekoga da mezetnu na tudj racun odlicno taj dan nece pasti u nesvet
i stalno kukaju malokrvni bolesni lose ovo ono, para naravno nema, starno su lose bledi i bez para siroti, a bling bling po sebi od stvari

Имала сам рођака (није жив) који је вечито имао змију у џепу, и он и његови се облачили да те бог сачува и - одједном постаје купац стана у Х. Новом, на опште чуђење. Мислим - готовина.

Znam i ja jednu takvu redovno pada u nesvest od gladi al za krpe mora biti.

U stvari dve znam.

Ta druga kaze da stomak nema prozor i da drugi ne mogu videti sta je jela ili sta nije jela al zato vide sta je na njoj i tako to.

Prsotine. Seljanija.

Meni nije jasno kako majka moze da ostavi dvoje dece 5 i 3 godine. Odseli se za cg stvori novu porodicu i ne vidi ih nikad. Nikad. Ni posle 30 godina.

Razmisljam o toj nekoj sudbini osobe koju sam upoznala jednom davno.
I ljudima. I njihovim postupcima

imam ja sad primer iz bliske okoline, ostavila dve cerkice isto tih godina, 6 i 4 cini mi se, napravila novo sa novim muzem a ovo dvoje i ne vidja.

A nikad ne bi rekla, u svemu je fina jedna gospodza

Realno zabole me

Ako njoj lepo meni jos lepse, sta se sikiras oko budala.

Имала сам рођака (није жив) који је вечито имао змију у џепу, и он и његови се облачили да те бог сачува и - одједном постаје купац стана у Х. Новом, на опште чуђење.

ja mogu da razumem zmiju u dzepu ali ne po cenu zdravlja i da se uvlaci okolina u sve to...mislim mogu da probam da rzumem, jer ajde nismo isti pa kontam neko je stipsa stedi za sebe za neki cilj i ok
pazi ti se trtis da radis poslic a onda cap nemas pare, zagrizo si vise nego sto mozes da progutas, i onda pocne kuknjava para nema nema cak ni da jedu siroti, sto je tacno ne jedu, ali onda vidis sledeci mesec nove cizme sakoi suknje sve markirano il tako neka glupost....pa cekaj bre
aj sto izvrsavas polako samoubistvo tim bolesnim nejedenjem zbog majice, da kazes ko ga jjebe idiot, al sto uvlacis okolinu u celu tu svoju bolesnu masinu

- - - - - - - - - -

Znam i ja jednu takvu redovno pada u nesvest od gladi al za krpe mora biti.

U stvari dve znam.

Ta druga kaze da stomak nema prozor i da drugi ne mogu videti sta je jela ili sta nije jela al zato vide sta je na njoj i tako to.

Prsotine. Seljanija.

obozavam tu foru stomak niko ne vidi nema veze sta je unutra
da ti vidis krvnu sliku tih da se krstis kako stoje uopste :pop:
kako bre....

ja mogu da razumem zmiju u dzepu ali ne po cenu zdravlja i da se uvlaci okolina u sve to...mislim mogu da probam da rzumem, jer ajde nismo isti pa kontam neko je stipsa stedi za sebe za neki cilj i ok
pazi ti se trtis da radis poslic a onda cap nemas pare, zagrizo si vise nego sto mozes da progutas, i onda pocne kuknjava para nema nema cak ni da jedu siroti, sto je tacno ne jedu, ali onda vidis sledeci mesec nove cizme sakoi suknje sve markirano il tako neka glupost....pa cekaj bre
aj sto izvrsavas polako samoubistvo tim bolesnim nejedenjem zbog majice, da kazes ko ga jjebe idiot, al sto uvlacis okolinu u celu tu svoju bolesnu masinu

- - - - - - - - - -

obozavam tu foru stomak niko ne vidi nema veze sta je unutra
da ti vidis krvnu sliku tih da se krstis kako stoje uopste :pop:
kako bre....

Hehe, dođe meni poznanica, sva očajna, kaže - u frci je, nema para.
Ponudim joj 20 evra, za prvu pomoć, a ona kaže: "Ma joook, imam ja evre, ali nemam para!"

Uzgred, svake godine letuje, a svake treće renovira stan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back