sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijem kafu posle ko zna koliko... I danas imam neku frku, ali me to nece spreciti da ovo jutro uzivam u njoj...

Испратила дете на екскурзију и уживам у кафи.

Надам се да ће се лепо провести.

Нишлије, чувајте ми дете :rtfm:

Ео ја!
Наранио Џивину, био код маторих на салашу и донео велику ванглу Џагода, можда последње ове сезоне(увек се одлучујем за оне пузавичаве што рађају целе године и никад да то одрадим!) и огромну количину трешања, затег'о и подмазао све бигије, погледам на термометар 26Ц!
Биће суперишка данас једно 30+!

Dojim i ceskam gugu...
krpelj mali, imam neku spavacicu sa vecim dekolteom(uzeta bas iz tih razloga, prakticno posle porodjaja), a ona kako snimi siku tako se prikaci :lol:

ja bi se osećo ko keruša da mi se 5 godina kače nečija usta oko sise svako malo
iskreno, no offend

- - - - - - - - - -

srkućem cedevitu i zamišljam ekskurziju dogodine...maturanti...tri dana...:pljus:

nemoj ko one Bosanke da prođu :sad2:

pojasnevinosti4ax5[1]-117230-1-2_670x0.jpg

...uvek sam se pitala kako zene piske sa pojasom nevinosti......kao sto me zanima kako zene jedu sa metalnom burkom...ono ispod razumem ali metal bre ne razumem nikako...ceskamsepoglavi

...slusam najdrazu Françoise Hardy i vrckam jer cu najpre ruckati sa milom osobom a onda idem da vidim ribu koja jede druge ribice u akvarijumu:eek:...poludela zlatna ribica, postala ajkula...a onda cemo da je izolujemo i bacimo u more, pliv pliv pliv zlatna ribice, tao tao...bori se na pucini sa sabljarkom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back