sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ekstrasenzorne sposobnosti su mi na nivou balvana, gledam neke ejpove islandske, dali sest golova u prvom poluvremenu, a nijedan u drugom... koja marva hohstaplerska... sto rece jedan drugar, inace profesionalni fudbalski trener, nema tu nicega realnog. :D To samo covek da im doveze "maricu" tik do izlaza sa terena i s njima pravo u "stanicu" na ispitivanje, uz obavezno koriscenje torture u istrazi.

Ne piše za elektriku. :zkez:
Као мој други прекршај(први је био Ц1 од Шојо Мајо) крајем 2010. и коментар од Еша: Спомињање мајке корисника у негативном смислу, Ц5!
А споменутом кориснику сам поручио: Поздрављам ти маму и сестру... Зашто је у коментару занемарена сестра?

Pijem C kafu.

Ona Grandusa bljutava tolko da ne mogu vise.

Kupim ovu reko sta znam mozda je ok, mozda je bolja nego pre, novo pakovanje ovo-ono, kao potrudili se pa aj. I ram sam dobila kao poklon lol.

Al nije neki ukus kafe.

Као мој други прекршај(први је био Ц1 од Шојо Мајо) крајем 2010. и коментар од Еша: Спомињање мајке корисника у негативном смислу, Ц5!
А споменутом кориснику сам поручио: Поздрављам ти маму и сестру... Зашто је у коментару занемарена сестра?

mene kaznilo zbog kolaca.

valjda sam opasan sa krempitom u ruki!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back