sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pijem kafu, grickam cokoladu, slusam vesti, citam knjigu, nosim naocare, uzivam u miru...nema mrtvog tela ispod kreveta, niko ne upada u sobu, za sada je sve u redu...trebalo bi izaci uskoro a tako bih nastavila ovu lencariju...pisala spiskove, kuckala se sa ljudima, citala i drzala noge podignute udobno zavaljena u fotelju

Idem do toaleta pa se na pola predomislim i vratim...a Trojo ti ne bi radila malo slican posao, mi imamo f&b, to su ljudi glavni za biznis klasu, sa iskustvom iz hotela i slicnih usluznih delatnosti...razmisli, mogu te povezati sa ljudima...prikupis dosta novca, novi ljudi, nova prica...pa se vratis u London posle?

Mislim da se dobro placa, kompanija nam plava stan, sve racune i prevoz...plata je tax free...veca je od moje a moja je za prosli mesec, zadnji mesec probnog btw, bila tacno 3200 evra..nekog meseca je 2400 ali ispod 2 ne pada...ti tvoji imaju samo layovere a to su samo sherotoni i pulmani i slicni...mesecno bi dobila negde pet do sedam...da trosis kao razularena Ruskinja ne mozes da potrosis vise od pola...ja sam ovde sa Riskinjom, predivnom Ruskinjom kap f&b, reci i ja cu da je pitam veceras...sto da ne zaradis i vidis svet...zaista vidis ceo svet...a lepo je, evo sa mnom je ovde Beogradjanka istoricar umetnosti, ta Ruskinja, kapetan Brazilac...znas iskustvo za zivota, razmisli..,

Mislim da se dobro placa, kompanija nam plava stan, sve racune i prevoz...plata je tax free...veca je od moje a moja je za prosli mesec, zadnji mesec probnog btw, bila tacno 3200 evra..nekog meseca je 2400 ali ispod 2 ne pada...ti tvoji imaju samo layovere a to su samo sherotoni i pulmani i slicni...mesecno bi dobila negde pet do sedam...da trosis kao razularena Ruskinja ne mozes da potrosis vise od pola...ja sam ovde sa Riskinjom, predivnom Ruskinjom kap f&b, reci i ja cu da je pitam veceras...sto da ne zaradis i vidis svet...zaista vidis ceo svet...a lepo je, evo sa mnom je ovde Beogradjanka istoricar umetnosti, ta Ruskinja, kapetan Brazilac...znas iskustvo za zivota, razmisli..,

dzeni, radnica u tvornici kljuceva i charapa, dolazi kod druga direktora da ga nesto pita. kako je krenula padati, doci ce i na 1000e :)))

Zainteresovala si me... pitaj

da ja imam avio kompaniju ni jedna tetka ne bi letela avionom
eventualno bi ih zaposljavao ko mastiljarke I salteruse
a stjuardese, zna se
top ribe, mrsave dugonoge
dal ista imaju u glavi nevazno I dal znaju da obavljaju posao, oprostili bi im putnici
I zgrnuo bi milijarde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back