Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Кеш је мамара.Pijem kafu posle uspesne kupovine cigara na automatu uz pomoc cistaca ulice iz Sapca i Turcina kojeg smo izvukli iz kafica da mi da karticu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кеш је мамара.Pijem kafu posle uspesne kupovine cigara na automatu uz pomoc cistaca ulice iz Sapca i Turcina kojeg smo izvukli iz kafica da mi da karticu.
Морала си још у Лондону обезбедити себи пар стотина евАра у готовини.Samo kesom i mozes da kupis. Al moras da ubacis bankovnu karticu da overi da imas preko 18. Moja engleska kartica ne radi na to, samo austrijske. Cigare se prodaju samo po trafikama koje rade dvokratno ili na automatu

Шта је онда било греда да коопееш цигарете у нпр трафици, или тржном центру?Pa imam kes covece jel citas![]()
Невероватна вукоебина.Rade dvokratno. Od 12 do 4 zatvorene trafike. Samo na trafikama prodaju cigare
Невероватна вукоебина.
Уопште ме не чуди да им циге шибицаре по прометним локацијама!
...mlada, lepa devojka da pusi...po guzi te treba
Trojo, baci pljugu...mlada, lepa devojka da pusi...po guzi te treba
.
Београд је стварно свет за ту јазбину. Ја цигаре купујем у које год хоћеш доба дана и ноћи.
Zato neko radi u koje god hoces doba dana i noci.
Zato neko radi u koje god hoces doba dana i noci.

Citam i ne verujem,pa onaj se i u dojenje razume.![]()

Citam i ne verujem,pa onaj se i u dojenje razume.![]()

Jos Miki da im se pridruzi i to je onda ta ekipa.
Tema:Upravo smo rucali,gledamo kako bubica izbacuje igrackice iz ljulje i podvriskuje srecno.![]()

Боље да пуши него да меси кифлице свако вече и да се тови, као неки.

Ti ovo ozbiljno?![]()