sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pusim pljugu
i forsiram kogniciju agresivno

- - - - - - - - - -

i smisljam neke izgovore ubedljive sto se nisam javljao
i teatralnu izvedbu
reziram pricu. pada mi na pamet da ubacim par mrtvih

- - - - - - - - - -

i tesko ranjenih

- - - - - - - - - -

i tako ce i bit. bio udes u bugarskoj
ja mesec dana u cistilistu a ti meni tako.sram te bilo

- - - - - - - - - -

sto sam puta umro za ljubav nek je i sto prvi

ziveo ja

smišljam šta da jedem

Prika Di, klopanje je za slabice, za sisice, pravi jebachi uopste ne jedu. Ja sam od juce u ovo doba pojeo samo sacicu jagoda, to je tzv. koitalni trans, delirijum u kom nije potreban unos hranljivih materija, sva neophodna energija telu stize transformacijom mentalne energije.
Mislim kenjjam, sabio bih vrucu burekcinu i olizao masnu hartiju u kojoj je zamotan, ali nadam se da cu u perspektivi uspeti da se ogrebem za neki snosajcic, pa trpim glad. Gladan dole, gladan gore, nije lako biti shevac. :deda:

:)

Prika Di, klopanje je za slabice, za sisice, pravi jebachi uopste ne jedu. Ja sam od juce u ovo doba pojeo samo sacicu jagoda, to je tzv. koitalni trans, delirijum u kom nije potreban unos hranljivih materija, sva neophodna energija telu stize transformacijom mentalne energije.
Mislim kenjjam, sabio bih vrucu burekcinu i olizao masnu hartiju u kojoj je zamotan, ali nadam se da cu u perspektivi uspeti da se ogrebem za neki snosajcic, pa trpim glad. Gladan dole, gladan gore, nije lako biti shevac. :deda:

:)

Ti si na dijeti, ajde tisina tamo. Odoh po burek :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back