sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledam po net neki autobusi štaznam od trijes neku do pedes neku...gledam i razmišljam jebbote kako su ljudi tad znali da uživaju, a danas ti bus dođe ko prevoz od tačku a do tačku be i ništa više osim toga i kako bi verovatno vozio bus da nisam ovo što jesam jer to jedino volim da radim

:lol: :lol: :lol: Idi Nemka u pershun, ionako jedva disem, a iskidah se od smeha. :rotf: Nema uzivancije ako se ponesto i ne istrpi, letnje cizme su hot, ne zato sto je napolju plus cetrdeset nego sto su hot. :lol:

Znaci ne nositi masivne telefone u provod. :lol:
da jebbote....eno gledam na ovu žegu ona obula čizme...i ja kažem bože nenormalne žene, a oni će meni to su "letnje" čizme
molim ? letnje ? :lol: aj dobro...verovatno je to sad moderno, verovatno je do mene, verovatno sam zatucan...neam pojma...
al mi to nekako mnogo čudno da nosiš čizme na trijespet pa makar bile i te "letnje"...ma kako se zvale
i ne može niko da me ubedi da to nije jurnjava za modnim trendovima jer nešto ne pamtim da su se ranije nosile čizme u sred leta
misim aj dobro...ako nije moda koji je onda razlog što se sad nose letnje čizme a ranije ženama nije padalo na pamet da nose čizme...osim ako nisu neke lujke...jel se noge bolje luftiraju ? drže ladovinu ?

misim nebitno al eto to su neka moja razmišljanja pošto sam naišo na dačin post a onomad sam gledo i čudio se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back