Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.282
Sedim pod klimom, pijem kafu i topim se, cedim i radim sve ostale nedostojanstvene stvari koje rade mladi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spremam se da kuvam... po ovoj vrucincini... a moram... spanac... propasce... ne kuva mi se... ali mi se jede...
To ce biti rucak! Voca ima na izvoz![]()
Zaki bejbe, hoćemo li mi svaki put ovde da budemo obavešteni kad ti bacaš drkicu?
Zaki bejbe, hoćemo li mi svaki put ovde da budemo obavešteni kad ti bacaš drkicu?

Hoces da prestanes sa neinteligentnim provokacijama?
Na svakoj temi se ti nadjes prozvanom da nesto sizis bez razloga na nekog.Ajde prestani sa tim glupiranjima.
Hoces da prestanes sa neinteligentnim provokacijama?
Na svakoj temi se ti nadjes prozvanom da nesto sizis bez razloga na nekog.Ajde prestani sa tim glupiranjima.
Jao spanac!
Volim spanac.
Spremam se da kuvam... po ovoj vrucincini... a moram... spanac... propasce... ne kuva mi se... ali mi se jede...
To ce biti rucak! Voca ima na izvoz![]()

Eto, a mene drkica obično opusti. Osim ako te nisam prekinula?
Zaobidji me sa glupostima tvojim.Ne diram te,ne kacim se i samo me zaobidji.
butji butji butjiiiiii
Zaobidji me sa glupostima tvojim.Ne diram te,ne kacim se i samo me zaobidji.
ZAOBIĐI ME
Zaobidji me sa glupostima tvojim
Ne diram te,
ne kacim se
i samo me zaobidji.
Zaobiđi me sa poljupcima tvojim
sa pogledima nežnim
i pogledima snenim
Zaobiđi me.
Zaobiđi me sa šapatima tvojim
u letnjoj noći
u blaga jutra
Samo me zaobiđi.
...ne znate vi ljudi sta je vrucina...vrucina je kada krenes po vodu po noci, sretnes drugarice i kroz deset minuta ti je lice celo u vodi a jednoj od nas se krompir razmeksao kao da se kuva...mesec dana ne mogu da izadjem...to se zove vrucina, kada se vratim za Evropu ljubicu u zadnjicu nasu klimu...![]()

al* ne smem napolje sad.Kasnije.