limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.085
Ne znam da li sam dobro kopirala ovo i je li jos vazece,ali koliko vidim Crna Gora je u zoni 0,kao i Srbija.Trebalo bi da su iste cijene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi i od zone i od toga koju tamo mrežu zovešNe znam da li sam dobro kopirala ovo i je li jos vazece,ali koliko vidim Crna Gora je u zoni 0,kao i Srbija.Trebalo bi da su iste cijene.
Da..nije isto.Ali opet ne bi trebalo da je nesto drasticno mnogo.zavisi i od zone i od toga koju tamo mrežu zoveš
puste željeAli opet ne bi trebalo da je nesto drasticno
Ako sa mts broja zoveš u CG na mtl broj onda je besplatno, i to ako u paketu koji koristiš imaš te besplatne minute.Ne znam da li sam dobro kopirala ovo i je li jos vazece,ali koliko vidim Crna Gora je u zoni 0,kao i Srbija.Trebalo bi da su iste cijene.
Nisam ni rekla da je besplatno,ali trebalo bi da poziv sa mts srbija bude iste cijene bilo da zoves mts srbija ili mts cg.Ostale mreze se sigurno razlikuju.Ako sa mts broja zoveš u CG na mtl broj onda je besplatno, i to ako u paketu koji koristiš imaš te besplatne minute.
U suprotnom bas i nije.
U CG je mtl nije mts, ali to je ista firma. Pisala sam u prošlom postu.Nisam ni rekla da je besplatno,ali trebalo bi da poziv sa mts srbija bude iste cijene bilo da zoves mts srbija ili mts cg.Ostale mreze se sigurno razlikuju.
Ili to vazi samo za roming?![]()
Pa da tako i ja prošla sa Makedonijom. Tamo zvala broj i ništa a kad sam taj isti broj zvala iz Srbije, oni mi naplatiliKo je reko da je dzaba sa crnom gorom pozivi ???
Evo sad se ocitava na aplikaciji 200 din me kosta 4 min
Eto da znate nije dzaba nista!!!
Ista je,samo se ne zove isto mozda.Kod nas je mtel,ali ga je kupio mts.U CG je mtl nije mts, ali to je ista firma. Pisala sam u prošlom postu.
Beži bre, šta me pratiš!
Pa mozda bismo i glasale da nas obidjes inače a ne samo kad ti treba nas glas. Na nekog me to podsjećaBeži bre, šta me pratiš!
E šta sve moram da radim da bi neko došao da glasa.Pa mozda bismo i glasale da nas obidjes inače a ne samo kad ti treba nas glas. Na nekog me to podsjeća![]()
Јесам ли била добра овај пут?E šta sve moram da radim da bi neko došao da glasa.
imaMa ja sam sa a1 zvala, nemam pojma koji je operater onoj kozi tamo
Nema bre nista za dz![]()
Odlična, a ne kao onda!Јесам ли била добра овај пут?![]()