Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaznjava se i banuje. Zar zaista mislite da se nista ne radi, ali ne moze se niko prevaspitati. Prosto postoje i takvi ljudi.
ja sam onu splacinu prijavila
prijava je odbijena
zasto je odbijena znas bolje od mene
mozda je to onaj dio - nek ostane da se vidi ko je ko...
nema problema
to nek ostane, nek ih jos takvih nikne
sve super
mozda to vecini tako odgovara
ja stvarno necu ostajati jer meni ne odgovara i shvatila sam poruku

Ja to ništa ne čitam. Kad imam vremena svratim na ovu temu i možda jos jednu, dve stare teme. Zaista nemam ni vremena, ni energije, a ni neurona da trošim na budale. Ali, slažem se da ne treba na sve ćutati, stavljati na ignor i praviti se da ne vidiš. Kazniti, banovati, proterati.
pa normalno da nemas
cijelo ljeto tako otvaram forum
smorim se, napisem dva posta i odem
upalim tv onaj degen mase parizerom...prebacim na netflix
al znas...dokle cemo tako
posvuda
dok misevi igraju u transu

Isla sam jutros opet ko luda nasta u podrum i oko zgrade
Nista ne nalazim
Nema moje devojcice luna, nema je nigde
Zivot ti jjebem dokle bre vise samo gowna dobijam od zivota

Jjebes mi sve lakse bi mi bilo da nadjem les barem bih znala sta je
Ovako sam u limbu, ne znam jel oteta, jel bacena, jel otrovana, jel pobegla, jel otisla da umre, sta je kog djavola

Isla sam jutros opet ko luda nasta u podrum i oko zgrade
Nista ne nalazim
Nema moje devojcice luna, nema je nigde
Zivot ti jjebem dokle bre vise samo gowna dobijam od zivota

Jjebes mi sve lakse bi mi bilo da nadjem les barem bih znala sta je
Ovako sam u limbu, ne znam jel oteta, jel bacena, jel otrovana, jel pobegla, jel otisla da umre, sta je kog djavola
Cici je nestala?

Cici je nestala?
Kad sam bre ja misa gajila jesi ti pri cistoj svesti
Ja cicojki tepam mis moj lepi
O njoj pricamo sve vreme

A i da sam hranila misa i da je on nestao podsmevati se tome je krajnji neukus... Neko gaji misa neko zmiju neko macku, i svi imaju prava da vole to zivo bice i da pate, a ti nemas prava da se podsmevas

Ја се искрено надам да је запалила од Метлине и ветове тортуре :(
A kako je to bolje resenje?
Uginuce za par dana i to sporo u mukama, ona je na terapiji, ima silne dijagnoze, ne moze vise na sto da skoci kamo li da zivi na ulici
To nije dobro ako je pobegla, samo je sebi napravila agonoju i tesku smrt
Pa bolje je vet da je uspava da umre u miru, nego na ulici negde dusu da ispovraca

Uginuce za par dana i to sporo u mukama, ona je na terapiji, ima silne dijagnoze, ne moze vise na sto da skoci kamo li da zivi na ulici
Pa bolje je vet da je uspava da umre u miru, nego na ulici negde dusu da ispovraca
Не запалила у смислу неће се вратити, него да се сакрила...

Не запалила у смислу неће се вратити, него да се сакрила...
Mislis malo da se krije pa da se vrati
Ne verujem, onda bih je nasla negde u zgradi, ili bi dosla gladna...
Nema ona zdravlje da moze dugo bez kuce i lekova...

Ma mislim samo mozemo da nagadjamo, to me najvise i boli, sto ne znam sta je

Metlo,znam da ti je žao,ali takva je sudbina svih životinja prije ili kasnije.Kao i svih nas,uostalom.Da je ti nisi hranila i liječila,ona bi možda uginula još davno.Ti si joj i produžila i olakšala život,da zna da govori sigurno bi bila prezadovoljna što je živjela bolje od prosječnog mačijeg života.
Ako joj je došao kraj,ti tu više ništa ne možeš.Dala si sve od sebe.
Mozda je samo odlutala i pozeljela slobodu.Ili nasla neko macije drustvo.
Kad sam imala mačke,najviše sam žalila mačka kojeg sam vidjela da je uginuo.Ostale su jednostavno nestale negdje i uvijek sam mislila da su otišle negdje gdje im je bolje i gdje same žele.Ipak su to životinje,vode se instinktom.Valjda je tako lakše razmišljati.
Znam da te nisam utješila,ali eto.

Metlo,znam da ti je žao,ali takva je sudbina svih životinja prije ili kasnije.Kao i svih nas,uostalom.Da je ti nisi hranila i liječila,ona bi možda uginula još davno.Ti si joj i produžila i olakšala život,da zna da govori sigurno bi bila prezadovoljna što je živjela bolje od prosječnog mačijeg života.
Kad sam imala mačke,najviše sam žalila mačka kojeg sam vidjela da je uginuo.Ostale su jednostavno nestale negdje i uvijek sam mislila da su otišle negdje gdje im je bolje i gdje same žele.Ipak su to životinje,vode se instinktom.Valjda je tako lakše razmišljati.
❤️ :zag:

I moja je odlutala i nikad se više nije vratila.
A bila je mažena, pažena, negovana, nahranjena.
Mačke, izgleda, imaju tu karakteristiku jer previše ljudi znam koji su doživeli isto.
Da li nađu bolje mesto za sebe, da li ih neki pas dohvati, automobil....ne znam.

Mnogo, beskrajno mnogo mi je žao Cice. Da li si delila na Fejsu i Tviteru objavu sa fotkom da je Cica nestala? Videće neko tu objavu.

I ja imam mačku Ciciku. Stalno je u stanu, imamo i dvorište..ne može da pobegne.

Iskreno se nadam da ćeš brzo naći Cicu. :heart:

Mnogo, beskrajno mnogo mi je žao Cice. Da li si delila na Fejsu i Tviteru objavu sa fotkom da je Cica nestala? Videće neko tu objavu.

I ja imam mačku Ciciku. Stalno je u stanu, imamo i dvorište..ne može da pobegne.

Iskreno se nadam da ćeš brzo naći Cicu. :heart:
Nisam na mrezama
Nalepila sam ovde po komsiluku obavestenja sa brojem fona, razglasila sam po zgradi, znaju stanari nju. Ali niko je video nije od kad je nema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back