Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo grejanje? :eek:
Ja sedim u kratkim rukavima i bez čarapa.
Овакво :lol:
IMG_20231002_194240.jpg

Долазимо кући, мала седи умотана у ћебе и учи, унутра 21 степен, то је већ за грејање. Не помаже клима.

Не знам хоћу ли ока склопити.
Поверена ми је тајна и наравно да даље од мене неће отићи али ме је све дубоко потресло и не могу доћи себи. Јела а као да нисам. Пустила филм а гледам кроз екран. Да ми нису сабласне мрачне улице до кеја отишла бих да трчим.

Спајање више узастопних постова, немој се правиш блесав...кад смо тестирали овај нови Форум, @Lúnasa и ја се упљувасмо тражећи да задржите ту могућност, рекао си да ћете видети да ли може, и ништа.

Koja peć, koliko kw i koliko kvadrata greješ sa kojom količinom peleta za celu zimu?
Наша је Como 15, грејемо око 70 квадрата, али трошимо доста пелета јер се изнад и испод нас не ложи, а и изолација је ужас.
Око 4 тоне, то је 1200 евра.
Са добром изолацијом кажу да не прелази 3 кад је баш оштра зима.

Наша је Como 15, грејемо око 70 квадрата, али трошимо доста пелета јер се изнад и испод нас не ложи, а и изолација је ужас.
Око 4 тоне, то је 1200 евра.
Са добром изолацијом кажу да не прелази 3 кад је баш оштра зима.
Ali imaš radijatore ili je samo peć?

Мени је пресудно било то што нема вуцарања дрвета по кући, сечења, цепкања, ложења...ово на дугме паљење, можеш да подесиш тајмере кад ниси код куће, а имаш и могућност даљинског укључивања преко апликације.
И најбитније, сипаш џак пелета и миран си бар 8 сати, кад је топлије и дуже.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back