- Poruka
- 63.764
ОваквоKakvo grejanje?
Ja sedim u kratkim rukavima i bez čarapa.
Долазимо кући, мала седи умотана у ћебе и учи, унутра 21 степен, то је већ за грејање. Не помаже клима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ОваквоKakvo grejanje?
Ja sedim u kratkim rukavima i bez čarapa.
Код нас данас једва 19, баш је хладан дан био, јутрос 9.kasno uvece i eano ujutru je hladno, preko dana je vrucina
Па ко је то нама данас прескочиоJa klimu pustila u studiju![]()
Хвала, Афрић, у Мацино имеSrećan rođendan![]()

Јеси ок, под терапијом си неком?Od onog ujedno pcele ne dolazim sebi. Sve moguće alergije su mi buknule.

neeeeeeТабе бре, врћај кобаје, ко Луда Наста изгледам![]()
A shvatila da je i tebiХвала, Афрић, у Мацино име![]()
Био мени пре око 2 недеље, али ти си била у Риму госпојаA shvatila da je i tebi![]()

Шта нееее, причам овде сама са собом десет минутаneeeeee

kobasce nećemoШта нееее, причам овде сама са собом десет минута![]()
Jel to ona sto je reklamira slavuj iz mrcajevaca nas veliki umetnik i autor nezaboravnih hitova miroslav ilic?Овакво
Pogledajte prilog 1420878
Долазимо кући, мала седи умотана у ћебе и учи, унутра 21 степен, то је већ за грејање. Не помаже клима.
kakve kobaje?Табе бре, врћај кобаје, ко Луда Наста изгледам![]()
Моја локалпатриотскаJel to ona sto je reklamira slavuj iz mrcajevaca nas veliki umetnik i autor nezaboravnih hitova miroslav ilic?![]()

Koja peć, koliko kw i koliko kvadrata greješ sa kojom količinom peleta za celu zimu?Моја локалпатриотска![]()
Спајање више узастопних постова, немој се правиш блесав...кад смо тестирали овај нови Форум, @Lúnasa и ја се упљувасмо тражећи да задржите ту могућност, рекао си да ћете видети да ли може, и ништа.kakve kobaje?
Наша је Como 15, грејемо око 70 квадрата, али трошимо доста пелета јер се изнад и испод нас не ложи, а и изолација је ужас.Koja peć, koliko kw i koliko kvadrata greješ sa kojom količinom peleta za celu zimu?
Ali imaš radijatore ili je samo peć?Наша је Como 15, грејемо око 70 квадрата, али трошимо доста пелета јер се изнад и испод нас не ложи, а и изолација је ужас.
Око 4 тоне, то је 1200 евра.
Са добром изолацијом кажу да не прелази 3 кад је баш оштра зима.
Етажна је, свуда су радијатори.Ali imaš radijatore ili je samo peć?
Pa da,si živa I zdrava što godinaБио мени пре око 2 недеље, али ти си била у Риму госпоја![]()
Jesam ali nekako slaba.Јеси ок, под терапијом си неком?