Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аха, значи ипак је ожењен, али срећно.

Jao majko mila, budala je ulovila slepog misa, ide sva ponosna po stanu i nosa ga u celjustima, pa ga malo pusti, on se jadan koprca po podu, pokusava da poleti al ne moze, pa ga opet uhvati i nosi ga iz sobe u sobu sva vazna :fdlan:
Uspele smo da misa odvojimo od nje i izolujemo u kuhinju sa otvorenim prozorom, u nadi da ce mozda uspeti da odleti, mada sumnjam mislim da ga je ranila
Joj siroti misonja 😭 greota
Cica ubica! :fdlan:
Kako i gde ga je ulovila boga pitaj, on mora da je mucenik uleteo u hodnik zgrade greskom....

Nego se ja sad bojim za nju, on je ipak spoljna divlja zivotinja, ona kucna macka izolovana, moze li on nju da zarazi necim? Neke njegove buve? Neki virus ili bakteriju da joj prenese pljuvackom?
Nisam strucnjak,ali moze.
Slijepi misevi cak prenise u bjesnilo.
Ne volim slijepe miseve nikako.

Jao majko mila :fdlan:
Postoji mala opasnost od besnila, jer su sismisi prenosioci besnila
Ne mogu nista veterinari da urade preventivno, kaze dzaba i da je pelcuju sad nece razviti imunitet na vreme...
Samo da je posmatramo u narednih 15 dana. Ako krenu neki simptomi kazu da idemo na veterinarski faks, samo oni to rade
Jjebem ti sve ti jjebem :sad2: :sad2: sad cu se slogiram

Ne mogu nista veterinari da urade preventivno, kaze dzaba i da je pelcuju sad nece razviti imunitet na vreme...
Samo da je posmatramo u narednih 15 dana. Ako krenu neki simptomi kazu da idemo na veterinarski faks, samo oni to rade
Kazem ti ja.Zato ne volim sismise.
Ali valjda nije toliki baksuz.

Kakvi su simptomi Metlo? I ovo će zvučati kao glupo pitanje, ne znam baš puno o besnilu, ali možeš li je preventivno smestiti na veterini, na posmatranje neko? Da li se to uopšte radi?

Неће, бре...биће Цицка ок :heart:

gledaj sa vedrije strane pa imaces

zenu macku i betmena u kucnom ljubimcu :D .... 3 u 1

Kakvi su simptomi Metlo? I ovo će zvučati kao glupo pitanje, ne znam baš puno o besnilu, ali možeš li je preventivno smestiti na veterini, na posmatranje neko? Da li se to uopšte radi?
Nema nikakva preventiva
Ja da posmatram ponasanje i ako krenu simptomi da idem na faks... Nema leka, resavaju to eutanazijom
Simptomi su da ne piju vodu, ne jedu, promene u ponasanju, smeta im svetlo, peni pljuvacka... Drakula fazon, otuda i ceo mit sa drakulom....

Uteha je sto kazu da na podrucju bga nema zabelezinih slucajeva vec decenijama.... Pa kazu male su sanse... Ali ipak da budemo na oprezu

Lepo cu da se obesim
meki nemoj se objesit
evo lijepo pise da kod nasih sismisa bjesnoca nije potvrdjena
vrv je isto i u srbiji
u amerikama su sismisi rezervoari bjesnila, al to su skroz druge vrste sismisa

https://veterina.com.hr/?p=61601

a evo i najbolje konverzacije ikad sa stetoskop.info 😄

Screenshot_20230728-134515.png

meki nemoj se objesit
evo lijepo pise da kod nasih sismisa bjesnoca nije potvrdjena
vrv je isto i u srbiji
u amerikama su sismisi rezervoari bjesnila, al to su skroz druge vrste sismisa

https://veterina.com.hr/?p=61601
Znam... Male su sanse
Al jbg kad ti tako kazu "ne mozemo nista samo pratite i cekajte" oce slog da me udari
Nemojte ljudi te fore sa cekanjem, dajte odma neko resenje... Al nema

Uteha je sto kazu da na podrucju bga nema zabelezinih slucajeva vec decenijama.... Pa kazu male su sanse... Ali ipak da budemo na oprezu

Lepo cu da se obesim
Немој се бесиш превентивно, шта ће Цицојка после без тебе, кога да малтретира јадно дете :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back