limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.117
A ako za nesto optuze macke,nek se cuvaju metle!To mi je hit, krive krave za metan, pa majku vam bezobraznu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ako za nesto optuze macke,nek se cuvaju metle!To mi je hit, krive krave za metan, pa majku vam bezobraznu
Problem se svodi sto ja projektujem fatalisticki scenario na patkuAko sam dobro shvatio, problem se svodi na jednu patku. U stvari, pace.![]()

A ako za nesto optuze macke,nek se cuvaju metle!![]()

ako budem imao kafić ikad zvaće se krive krave a ti ćeš piti džabeTo mi je hit, krive krave za metan, pa majku vam bezobraznu
manuelnim pregledom u laboratorijskim uslovima kako bi rezultat bio naučno dokazan i prihvatljiv u daljim prezentacijamapa kako će ako ne empirijski
Pa zato što je brisan prostor, ravnica, nema ni zaklona. U koju šumu naši da se sakriju tamo?Причам о начину како је дувао.
У Београду је дувао на висини. Народ је ходао по улици. Знам, била сам у ауту све време.
У Новом Саду је чистио све пред собом. Од пода до врхова зграда.
Не улазим у то који је тип ветра, је л' исти или није. Не разумем се.
Само констатујем да је у Новом Саду био јачи и разорнији.
Upravo i ja naletjeh na ovo.Pogledajte prilog 1382860
ravnozemljaška antivakserska knjiga u izdanju ravnozemljaške institucije - mašinskog fakulteta u beogradu
Koliko sutra dekan leti.Pogledajte prilog 1382860
ravnozemljaška antivakserska knjiga u izdanju ravnozemljaške institucije - mašinskog fakulteta u beogradu

pa i ti argumentuj, čemu predavanje bez borbeJedan od najvećih zagovornika ravnozemljaštva, MSM i da je jedini koji se tako izjašnjava u mom okružrnju, je jedan mašinac.
Sve je to super dok ne putujete negde sa njim i onda uvenete, mada on prilično zna i dobro argumentuje.
Ko kaže da se ja borim? Ko kaže da se predajem? Jednostavnopa i ti argumentuj, čemu predavanje bez borbe
na primer, kažeš - nije ravna, majke mi
Ја бих баш волела да чујем те аргументе, занима ме...Jedan od najvećih zagovornika ravnozemljaštva, MSM i da je jedini koji se tako izjašnjava u mom okružrnju, je jedan mašinac.
Sve je to super dok ne putujete negde sa njim i onda uvenete, mada on prilično zna i dobro argumentuje.

Па, да...и волиш Вођу и Путина.Znaci sad mora biti da ako vjerujes u harp,vjerujes i u ravnu zemlju?![]()