- Poruka
- 29.300
Jesi bio nekad ovde?
Samo pravo niz ulicu i posle pekare druga levo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaa..Na žensku kafanu.Stavljaš klip iz garaže, a meni nešto pričaš.![]()
Ne brate nee.daj čekaj.Stavljaš klip iz garaže, a meni nešto pričaš.![]()
Nisam razumeo na kakve si slike mislio.Ne brate nee.daj čekaj.
Ajde da postavljamo prave slike naše.
Eksponiramo se u ženskoj kafani.![]()
![]()
![]()
Stavi slike svog auta.Nisam razumeo na kakve si slike mislio.
a jebigica tabiša katsi mekanpa tvrdi![]()
Dart...jesi li konacno ispraznio frizider?
Ubi nas sa slikama kuvanih jaja i paradajza.
Ima jedno magicno dugme - ignor listaDart...jesi li konacno ispraznio frizider?
Ubi nas sa slikama kuvanih jaja i paradajza.
Ma,ne upotrebljavam to dugme,osim bas za krajnje bezobzirne i bezobrazne...a za dvadeset godina na toj mojoj listi je samo jedna osoba.Ima jedno magicno dugme - ignor listada vis sto je lepo kad udjes u temu a nema milion slicica
![]()
a ja ladno citam "sta cu, uvnuta sam"Trenutno sam covjeku koji sjedi ispred mene u tramvaju popravila kragnuŠta cu,uvrnula se.
Ја неки дан излазим из продавнице, а из улаза поред човек са гас маском и умазаним рукама. После пар корака зове он мене ”Извините, извините?”.Trenutno sam covjeku koji sjedi ispred mene u tramvaju popravila kragnuŠta cu,uvrnula se.
A ja ne upotrebljavam za bezobrazne, oni su mi trpeljiviMa,ne upotrebljavam to dugme,osim bas za krajnje bezobzirne i bezobrazne...a za dvadeset godina na toj mojoj listi je samo jedna osoba.![]()
To je blize istinia ja ladno citam "sta cu, uvnuta sam"![]()
Trenutno sam covjeku koji sjedi ispred mene u tramvaju popravila kragnuŠta cu,uvrnula se.
Jesi li uhvatila kljuceve iz prveЈа неки дан излазим из продавнице, а из улаза поред човек са гас маском и умазаним рукама. После пар корака зове он мене ”Извините, извините?”.
-Изволите?
- Прљаве су ми руке, можете ли ми из џепа панталона извадити кључ од кола и откључати их?
Пар секунди паузе и видиш мене како непознатом човеку завлачим руку у џеп панталона
Срећа па нико познат није наишао у том тренутнку...