Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је на конто изјаве власти после Рибникара. Деца не гледају телевизију, нема потребе укидати Задругу, Хепи и Пинк.
Ma da,šta djete zna šta je tv. Njihova opravdanja za sve su mi cirkus. Čitam sad kakav je haos na aerodromu. Bukvalno jedna stvar nema da valja. Jos će Dodik ispasti dobar .

Ma da,šta djete zna šta je tv. Njihova opravdanja za sve su mi cirkus. Čitam sad kakav je haos na aerodromu. Bukvalno jedna stvar nema da valja. Jos će Dodik ispasti dobar .
То сам ја одувек тврдила. Немате појма колико сте срећни.
Ми живимо Матрикс, мајке ми.

ma nebitno
nego, koju si skolicu odabrala?
Ma it akademiju godinu dana
Sve ostalo je previse skupo i predugo traje... Nema sanse da placam po tri soma godinu pa puta cetiri godine... To kad mi tab bude finansirao zivot :lol:

Ne ocekujem nista spec, pola njihovog programa vec radim... Bitno mi je da me ubaci u mod za tu praksu i da neki kontinuitet sa zadacima jer sama ne mogu se nateram. Cilj cele te zajebancije sa skolom je motivacija da se nateram da se maknem sa ove tacke gde sam...

Zmaj nece da siri posao ka tom pravcu, razmislio je i odustao je od toga...Sto je sasvim ok za njega, nemam nista protiv... Ali ja da pustam korenje kod njega jos pet godina ne mogu, poludecu, treba mi pomak dalje

Tako da mic po mic da se polako presaltam, tacnije dopunim, trecim zanatom

Ma it akademiju godinu dana
Sve ostalo je previse skupo i predugo traje... Nema sanse da placam po tri soma godinu pa puta cetiri godine... To kad mi tab bude finansirao zivot :lol:

Ne ocekujem nista spec, pola njihovog programa vec radim... Bitno mi je da me ubaci u mod za tu praksu i da neki kontinuitet sa zadacima jer sama ne mogu se nateram. Cilj cele te zajebancije sa skolom je motivacija da se nateram da se maknem sa ove tacke gde sam...

Zmaj nece da siri posao ka tom pravcu, razmislio je i odustao je od toga...Sto je sasvim ok za njega, nemam nista protiv... Ali ja da pustam korenje kod njega jos pet godina ne mogu, poludecu, treba mi pomak dalje

Tako da mic po mic da se polako presaltam, tacnije dopunim, trecim zanatom
za tebe bi najprirodnije bilo da ides dalje u neku drugu vrstu fotografije, al sta god te veseli i gdje sebe vidis je dobar izbor

Šta radite?
Samo sam došao da vam kažem.
Ja ću sad da se odjavim.
I da vežbam.Jedno sat sat ipo.I onda ću da se tuširam i da spavam.
IMG_20230622_231008.jpg

IMG_20230622_234834_1.jpg

IMG_20230622_235112.jpg

I kako ide.Ko krv iz nosa.Samo lipti.
A sad sklekovi.
Samo malo da predahnem.
Što ja ovo vama slikam.
Da ne mislite da vas lažem.
Isto ovako možete i vi.I trebate i vi.
Ne treba vam ni mist ni parfem ni nova haljina,ni ništa.Treba vam dobra volja.I to je sve.
Ne zbog ne znam.Nekog muškarca.Nekog drugog.Ovo je jako teško.I niko nije toga vredan.
To vam treba zbog vas samih.A sve ostalo posle dolazi samo od sebe.I u suštini je nebitno.
Pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back