eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
meksi, jel si dobro?Sta ti je![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meksi, jel si dobro?Sta ti je![]()
Jokmeksi, jel si dobro?
vis da sam bolnapa odmaraj se, šta dežuraš ovdeJokvis da sam bolna

О, луде женеЈа сам била у шетњи, 12 км у штиклама па се не чудите што сам бесна![]()

Cuvam cast forumasa i mOOdovapa odmaraj se, šta dežuraš ovde

Koja je to dijagnozaЈа сам била у шетњи, 12 км у штиклама па се не чудите што сам бесна![]()

dobićeš kolajnu od narečenog foruma, znam ja s kim treba da se družimCuvam cast forumasa i mOOdova![]()

Pa malo si drska,znas.Afro je tražila da se prebaciaaahhahahhahahahaaa pa dal je ovo realno))))))))
pazite, o noktima samo na temi o noktima
što bi rekla dodola onomad, usraću se
treba iq test i za moderatore, maike mi
Pogledajte prilog 1364702
kakvo crno hodanjeTaman da dodje expert da proceni stanje uma doticne posrnule bogomoljke
pa jesamPa malo si drska,znas.Afro je tražila da se prebaci

Samo naprijed, ja odoh da spavam,nastavlja treća smjena,možda neće biti blagi kao ja.pa jesam![]()
Ено је потопила ноге у слану воду, лечи ихTaman da dodje expert da proceni stanje uma doticne posrnule bogomoljke

Samo naprijed, ja odoh da spavam,nastavlja treća smjena,možda neće biti blagi kao ja.

Што си наивна...Ja u stiklama mogu samo da dgnem krakekakvo crno hodanje
Ено је потопила ноге у слану воду, лечи их
Ја бих већ била на ортопедији, али немој никоме да кажеш.

Метла лајф коуч проп'о
Bolje bi joj bilo da nadje nekog sponzora sas mercedes da je vozika 12km, a ne ko beda da se secka boze me prosti
Metla lajf kouch

Metla kad je izlazila u stikle vozili gu sas mazdu 6 pa u djakuziМетла лајф коуч проп'о![]()

pundravitisKoja je to dijagnoza![]()
Onda ce da lici na mene.Vidis da i ja nosim leemonke.Za dete![]()